Web Analytics
More
    Reklāma

    Beidzot oficiāli iespējams no Android uz iOS ierīcēm pārvietot WhatsApp ziņu vēsturi

    Jaunākie raksti

    Šī ir vēl viena nozīmīga diena un notikums tehnoloģiju ziņu pasaulē, jo beidzot oficiāli iespējams pārvietot savas WhatsApp ziņas no Android uz iOS ierīcēm.

    Visu šo laiku to nebija iespējams izdarīt oficiāli un pietiekami ērti, kas sagādāja lielas galvassāpes tajā brīdī, kad lietotājs iegādājās jaunu Apple viedtālruni, bet iepriekš lietoja Android. Meta (Facebook), kas ir saziņas lietotnes īpašnieki, to skaidro ar drošības situāciju, ka nebija iespējams veikt drošu ziņu šifrēšanu starp dažādām platformām.

    Android lietotājiem savās ierīcēs būs jāuzstāda lietotne Move to iOS, ko izstrādājusi Apple, un tā ļaus pārvietot ziņas, foto, video un iepriekš veiktos balss ierakstus. Iepriekšējā gadā Google un Samsung kopīgi strādāja pie pretēja risinājuma, lai no iPhone varētu pārvietot WhatsApp vēsturi savos flagmaņos. Tomēr līdz šim izaicinājumi bija dodoties tieši pretējā virzienā.

    Avots: Facebook

    Jāpiezīmē, ka informācijas pārvietošanu nevarēs veikt tikai ar WhatsApp lietotni, jo būs nepieciešama minētā papildu lietotne. Tāpat iPhone būs jādarbina iOS 15.5 versija, kas ir šobrīd jaunākā. Tas nozīmē, ka migrācija nedarbosies ar visiem Apple viedtālruņiem, tomēr uzņēmums atbalstu sniedz ilgu laiku. Šī noteikti ir ļoti patīkama ziņa ikvienam no mums, kas nākotnē ļaus brīvāk mainīt savus viedtālruņus. Iespējams, ka kaut kad sagaidīsim arī iPad pielāgotu WhatsApp lietotni.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    digitalk
    15.06.2022 16:11

    nez kāpēc liekas, ka zuckermeta atkal tukši pļūtī, jo ziņas netiek normāli saglabātas pat vienas platformas ietvaros. izmēģināts noresetojot iphoni un pc appu. kur glabājas info nav skaidrs, kad tā sinhronizēsies arī nav skaidrs, bet kad izlasa faq, tad visam bija jānotiek jau aizvakar. tikai nenotiek.

    Čiekurs
    15.06.2022 19:51
    Reply to  digitalk

    Nez, man arī ne reizi pa šiem gadiem nav izdevies pilnvērtīgi pārvietot čatu uz jauno ierīci, vai resetojot. Aktīvi beckup’oju, bet te nesen, nomainot ierīci, atkal jaunākais čats tikai no 2019. gada. Kurā pusē te darbojas līkrocis?

    Mikus
    15.06.2022 20:06

    Ko jūs varat krāt vecu novecojošu informāciju tajos Whatsapp čatos…

    digitalk
    15.06.2022 20:35
    Reply to  Mikus

    cik gara ir tavu epastu krātuve, viendienīt?

    Čiekurs
    15.06.2022 22:57
    Reply to  Mikus

    Man liela daļa šo čatu ir ar darbu saistīti, vai kādu citu relatīvi svarīgu info, ko nav nekādas vajadzības pazaudēt.
    Nav arī mirstamā kaite, taču, ja Whatsapp veido beckup klučus un sola, ka viss būs štokos, tad kāpēc viņus nekārt aiz kules, ja tā nav?

    Aigars Axx
    15.06.2022 23:20
    Reply to  Čiekurs

    Tāpēc, ka šodien vairumam ir pilnīgi vienalga kā darīt savu darbu. Jo neviens tai kulei netiek klāt. + Konkurences trūkums.

    Last edited 1 year ago by Aigars Axx
    Reklāma