Web Analytics
More
    Reklāma

    Beidzot būs iespējams pārvietot WhatsApp saziņas vēsturi starp Android un iOS

    Jaunākie raksti

    11. augusta pēcpusdienā reizē ar jaunāko Samsung salokāmu telefonu prezentāciju, tika atklāta jauna iespēja saziņas lietotnes WhatsApp lietotājiem, tagad ļaujot visu informāciju pārnest starp divām mobilajām operētājsistēmām – Android un iOS.

    Līdz šim informāciju WhatsApp bija iespējams saglabāt attiecīgi Google Drive Android lietotājiem, un iCloud mākoņservisā iOS ierīču īpašniekiem, bet tas neļāva saglabāto informāciju izmantot pretējās platformās. Jaunās iespējas gadījumā tagad to būs iespējams izdarīt, un process būs pavisam vienkāršs, jo Samsung viedtālruni būs jāsavieno ar iPhone. Tam būs jāizmanto USB-C uz lightning tipa kabelis, jo šāda informācijas pārnese būs iespējama vienīgi fiziski savienojot ierīces, ne ar interneta vai citu bezvada savienojumu palīdzību.

    Reklāma

    Avots: WhatsApp

    Pagaidām WhatsApp saglabāto informāciju būs iespējams pārvietot tikai starp iPhone un jaunākajām Samsung Galaxy Z Fold3 un Z Flip3 iekārtām, taču kā nākamie sekos visi modeļi, kuriem pieejama Android 10 operētājsistēma. Šī funkcionalitāte gan būs pieejama visām Android ierīcēm, tomēr šobrīd nav precīza informācija, kad tas varētu notikt. Tāpat rezerves kopiju versijas netiks savienotas, bet pārnešanas rezultātā tiks izmantota viena no tām. Šī ir bijusi pietiekami ilgi gaidīta funkncionalitāte, jo kopumā WhatsApp labāk ir darbojies vienas mobilās operētājsistēmas ietvaros, taču tagad varētu tikt pavērta iespēja vēl ērtāk pārvilināt lietotājus vai nu Android pusē, vai tieši iPhone ekosistēmā.

    Līdz šim gan bija iespējams iPhone glabāto informāciju eksportēt Google Drive, un pēc tam to importēt citā ierīcē, vienkārši process nav tik ērts kā tagad.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    13.08.2021 16:35

    labāk būtu salabojuši, lai vēsture no android uz android caur gūglesdraivu pārvietojas bez problēmām, nevis jaunais phonis paziņo, ka tikko svaigi uztaisītais bekaps esot invalīds.

    Uldis
    13.08.2021 17:05
    Reply to  digitalk

    kā reizi nesen configurēju divus jaunus Samsung Galaxy (A52, S9) telefonus, vecie (kkas antīks, Galaxy A3) Whatsapp vēsture pārnesās bez krenķiem. Varbūt veiksmīgi sakrita darbību secība ar SIM.

    13.08.2021 17:23
    Reply to  Uldis

    iespējams, bet rīkojos pēc pieejamām instrukcijām un man ar vienu reizi pietika. labi, ka klientam nebija kritiski un starpgadījumu varēja “paslaucīt zem paklāja”.

    Reklāma