Web Analytics
More
    Reklāma

    WhatsApp tagad piedāvā iespēju nosūtīt tikai vienreiz apskatāmu bildi

    Jaunākie raksti

    Saziņas lietotne WhatsApp papildināta ar jaunu funkcionalitāti, un tā ir iespēja nosūtīt tikai vienu reizi apskatāmu bildi vai video. Līdzīgi, kā to jau kādu laiku var darīt servisos Snapchat un Instagram.

    Jaunā funkcionalitāti angliski sauksies View Once, ko latviski varētu tulkot kā “apskatīt vienu reizi”, un ir skaidrs, kam tā ir paredzēta. Tātad lietotājiem būs iespējams dalīties ar dažādām bildēm un video, kurus saņēmējs varēs apskatīt tikai vienu reizi, un pēc tam saturs tiks dzēsts. Tas uzlabos lietotāju drošību, ļaujot nosūtīt materiālus, kas satur ļoti privātu informāciju, lai tā pēc tam nesaglabātos saziņas vēsturē un tai nebūtu iespējams piekļūt atkārtoti. Piemēram, nosūtīt foto ar parolēm, kuras varēs apskatīt tikai vienu reizi. Šobrīd gan ļoti ir attīstījusies ekrāna ierakstīšanas iespēja, tāpēc jautājums, kā uz to reaģēs WhatsApp.

    Reklāma

    Šādu iespēju jau kādu laiku piedāvā Snapchat un Instagram lietotnes, tā kā tas nav nekas jauns tirgū, bet noteikti kādam liks justies drošāk. Šo funkcionalitāti varēs ieslēgt pirms attēlu un video nosūtīšanas, uzspiežot uz cipara “1”. Funkcionalitāte jau ir pieejama gan Android, gan iOS lietotājiem, līdz ar to nepieciešams atjaunot WhatsApp un to varēs sākt izmantot. Kā norāda serviss, tad arī šādi nosūtīts saturs tiek šifrēts un nevienam nebūs iespējas tam piekļūt.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Antra
    08.08.2021 12:02

    Labdien. Mani traucē šī 1x attēla skatīšanas funkcija. Kā atjaunot, lai šī funkcija nestrādātu?

    Reklāma