Web Analytics
More
    Reklāma

    WhatsApp testē iespēju pārvietot sarakstes starp Android un iPhone viedtālruņiem

    Jaunākie raksti

    Viena no pasaules populārākajām saziņas lietotnēm WhatsApp nekad nestāv uz vietas un veic dažādus uzlabojumus savos servisus, tiesa, līdz šim garām paslīdējusi tāda iespēja, kā pārvietot saziņu vēsturi starp dažādu platformu ierīcēm. Tagad testa režīmā tas beidzot ir pieejams, ļaujot pārvietot informāciju starp iPhone un Android viedtālruņiem.

    Šī liekas it kā ļoti vienkārša un ērta funkcionalitāte, tomēr tā vēl joprojām nav oficiāli pieejama lietotājiem, un informāciju būtu jāsaglabā, piemēram, Google Drive servisā vai arī jāizmanto tādi trešo puši servisi, kā WhatsAppPlus un GB WhatsApp. Viens no lielākajiem izaicinājumiem lietotnes vēstures pārvietošanā starp ierīcēm ir tas, ka WhatsApp šifrēšanas atslēga tiek glabāta pašā ierīcē, lai tādējādi uzlabotu drošību. Tās pārvietošana citā platformā varētu radīt sarežģījumu ikdienas lietošanā.

    Reklāma

    Avots: WABetainfo

    Tāpēc šī funkcionalitāte joprojām ir pieejama tikai WhatsApp Beta versijas testētājie, un nav zināms, kad tā nonāks līdz visiem oficiālājas versijas lietotājiem. Funkcionalitāte darbosies abu platformu virzienos gan no iOS uz Android, gan pretēji.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    0939
    07.04.2021 09:40

    tiešām, liekas ka tam sen būtu jābūt realizētam, jo feisbuks pats kontrolē watsapa izstrādi – un te nu mēs esam, indieši kalkutā nav spējuši vienoties ar indiešiem kalifornijā un watsaps nemāk izeksportēt mesidžus vienotā apmaiņas formātā un iesūkt tos otrā pusē.

    izstrāde tā arī palika universitātes čatiņa līmenī.

    Krotow
    07.04.2021 11:57
    Reply to  0939

    Tak piesakies WhatsApp par projekta vadītāju un ievies “pareizās” izmaiņas ;) Iespējams ka pat nebūs indiešu dielektus jāmācās.

    Oskars
    07.04.2021 13:19

    Tas jau bija sen ko cilveki parmeta. Nu tagad pasniedz, kaa ko jaunu un iespaidigu. Cukurdibens sen butu pelniijis dabut pa purnu, varbut praats atnaaks maajaa un mainis companijas uztveri pret lietotajiem.

    WAGBPro
    22.06.2021 07:09

    Tagad ar WhatsApp GB (https://wagbpro.com) jūs varat brīvi konvertēt datus no android uz iphone

    Emotional Quotes
    28.06.2021 11:48

    Tas jau bija sen ko cilveki parmeta. Nu tagad pasniedz, kaa ko jaunu un iespaidigu. Cukurdibens sen butu pelniijis dabut pa purnu, varbut praats atnaaks maajaa un mainis companijas uztveri pret lietotajiem.

    Reklāma