Web Analytics
More
    Reklāma

    “Goat Simulator 3” rudenī būs pieejams visās populārākajās spēļu platformās

    Jaunākie raksti

    Varbūt šī nav pasaules karstākā videospēļu un tehnoloģiju ziņa, tomēr to būs vērts zināt rudenī, lai nedaudz atietu no saspīlētās cenu pieauguma situācijas ar iespēju uzsildīt istabu tieši ar datora vai spēļu konsoles palīdzību. Tas būs pateicoties “Goat Simulator 3” videospēles iznākšanai.

    Šajā nedēļā spēļu izstrādātāji Coffee Stain Studio publicējuši spēles reklāmas video, paziņojot par tās iznākšanu 2022. gada rudenī. Spēles sižets būs vecais, kas nozīmē haosu, kurā galveno lomu spēlēs āži. Šo gan laikam īsti nevar saukt par simulācijas spēli, salīdzinot ar “Flight Simulator” vai Kristapa iecienīto “Farming Simulator“. “Goat Simulator 3” nebūs jānodarbojas ar sava ganāmpulka izveidi, bet gan vienkārši iespēju demolēt pilsētu un pildīt dažādus izaicinājumus.

    Reklāma

    Spēli varēs spēlēt kopā ar vēl trim draugiem vai izbaudīt daudzspēlētāju režīmu. Tās darbība norisināsies uz San Angora salas, kas tagad būs paplašināta ar jaunām vietām. Protams, būs iespējams mainīt āžu aprīkojumu, tādējādi nododoties dažāda veida demolēšanai un cilvēku badīšanai, kas ir spēles pamatā. Vai izmantot reaktīvo mugursomu, lai lidotu. Šis man atgādina ikonisko un jau piemirsto “Worms” spēli. “Goat Simulator 3” būs pieejama gan PS5, gan Xbox Series S/X, gan datoriem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    12.06.2022 12:32

    salīdzināt šo “BS for fun” ar «Worms»?.. pilnīgi cita svara kategorija, kur Worms кроет как бык овцу.

    Reklāma