Web Analytics
More
    Reklāma

    Satechi radījis iMac datoriem paredzētu dokstaciju, kurā var ievietot SSD

    Jaunākie raksti

    Aksesuāru zīmols Satechi radījis ļoti gaumīgu un speciāli jaunajam Apple iMac datoram piemērotu ārējo dokstaciju, kas ļaus papildināt datora ietilpību.

    Kā norāda uzņēmums, tad viņi seko līdz tendencēm nozarē, un ir novērojuši, ka dažāda satura veidotāji vēlas papildināt datora ietilpību. Šo iespēju sniegs jaunā dokstacija, kuru varēs manuāli papildināt ar SSD atmiņu. Viens no ieguvumiem būs īpašais dizains, šo aksesuāru uzliekot virs iMac statīva pamatnes, tādējādi aizņemot mazāk vietas uz galda. Visas pieslēgvietas un atmiņas ievietošana tiks nodrošināta ierīces sānos.

    Satechi dokstacija nodrošinās iespēju izmantot gan USB-C, gan USB-A tipa pieslēgvietas, kā arī papildu pievienot microSD un SD kartes. Vēl papildu divas USB-A 2.0 tipa pieslēgvietas ļaus pievienot datorpeli un klaviatūra, bet pati dokstacija ar iMac savienos caur USB-C portu. SSD atmiņu nevis pievienos ārēji, bet gan pašā adapterī, lai aizņemtu mazāk vietas. Varēs izmantot M.2 NMVe SSD un M.2 SATA SSD tipa atmiņas, kas nozīmē, ka ietilpību var palielināt par vairākiem terabaitiem.

    Avots: Satechi

    Ārējās dokstacijas cena būs 149,99 dolāru, un tā būs gaiši pelēkā un gaiši zilā krāsā, pieskaņojoties jaunākajam 24 collu iMac datoram.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Dedzinam pērno zāli
    08.06.2022 10:01

    Produkts prriekš dauņiem ar lielu invalīda pabalstu.

    Reklāma