Web Analytics
More
    Reklāma

    Blizzard beidzot izlaiž “Diablo Immortal” spēli, kas paredzēta viedtālruņiem

    Jaunākie raksti

    Pēc spēles “Diablo Immortal” izziņošanas 2018. gadā, tā beidzot pieejama Android un iPhone lietotājiem, un šī ir speciāli veidota spēles versija tieši mobilajām ierīcēm.

    Blizzard par šādu “Diablo” spēles versiju informēja jau pirms četriem gadiem, un bija paredzēts, ka tā būs pieejama 2019. gadā, tomēr notikusi plānu maiņu, un palaišana atlikta līdz šī gada jūnijam. Tās sižets ir balstīts uz notikumiem, kas risinās desmit gadus pēc “Diablo II” videospēles, bet pirms “Diablo III” versijas. Mobilās spēles versija vairāk veidota tieši pēc “Diablo III” piegājiena. “Diablo Immortal” ir bezmaksas daudzspēlētāju režīma versija.

    Reklāma

    Spēlētāji varēs izvēlēties spēlēt gan vienatnē, lai attīsttīt savu tēlu, kā arī apvienoties ar citiem spēlētājiem grupās līdz astoņiem cilvēkiem un klanos. Tas ļaus piedalīties dažādās sacensībās un cīņās vienam pret otru. Jau pirmajās dienās vislielākā atsaucība ir Android lietotāju grupā, kur spēle lejupielādēta vairāk nekā miljons reižu un saņēmusi visai augstu reitingu – 4,7, ko nevar teikt par Apple ekosistēmu.

    Reizē ar “Diablo Immortal” mobilo versiju, tikusi palaista speciāli Windows datoriem paredzēt Beta versija, bet visticamāk tā zaudēs spēlētāju interesi, kad tiks izlaista “Diablo IV” versija. Tās izstrāde un palaišana gan tiek atlikta gadu no gadu, un nav skaidrs, kad tā tiešām būs pieejama.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    04.06.2022 12:43

    “Hey, I just was wondering – is this an out of season April Fool’s joke?”

    Reinis Rozitis
    04.06.2022 22:28

    > “Diablo Immortal” ir bezmaksas daudzspēlētāju režīma versija.

    Nu ļoti piemērots mērķis https://kursors.lv/2022/06/03/18-eiropas-valstis-iesaistas-cina-pret-videospelu-loot-box/ .. Blizzard ir diezgan “kreatīvi” visu pacēluši nākamajā līmenī..

    Reklāma