Web Analytics
More
    Reklāma

    Džeks Dorsijs nolēmis pamest “Twitter” valdi

    Jaunākie raksti

    Twitter” līdzdibinātāja un bijušā izpilddirektora Džeka Dorsija laiks uzņēmumā ir iztecējis. Dorsijs trešdien paziņoja, ka pamet “Twitter” valdi, un šīs pārmaiņas stāsies spēkā jau no nākamās uzņēmuma akcionāru sapulces.

    Dorsijs šo lēmumu nepieņēma pēkšņi. Viņš jau kopš pērnā gada beigām, kad nodeva izpilddirektora stafeti Paragam Agravalam, sāka distancēties no uzņēmuma un bija nolēmis pamest valdi “līdz pilnvaru termiņa beigām 2022. gadā”. Atkāpšanās no “Twitter” valdes Dorsijam ļaus vairāk laika un uzmanības veltīt savai finanšu pakalpojumu un digitālo maksājumu kompānijai “Square“. Šajā punktā arī izplēn visi Dorsija plāni par to, ka “Bitcoin” būs liela nozīme “Twitter” nākotnes attīstībā.

    Reklāma

    Dorsija aiziešana no valdes iezīmē vienas “Twitter” ēras beigas, jo viņš lielākā vai mazākā mērā piedalījies uzņēmuma vadīšanā jau kopš tā dibināšanas 2006. gadā. Tā kā Īlons Masks joprojām nav atmetis domu par “Twitter” iegādi, izskatās, ka sociālais tīkls atrodas lielu pārmaiņu priekšā. Kā zināms Īlons īpaši koncentrējas uz “Twitter” politikas mainīšanu saistībā ar vārda brīvību un iespējām izteikties visiem, kuriem ir viedoklis.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma