Web Analytics
More
    Reklāma

    Džeks Dorsijs saka, ka “Bitcoin” būs daļa no “Twitter” nākotnes

    Jaunākie raksti

    Dažiem, iespējams, nav nekāds noslēpums, ka “Twitter” izpilddirektors Džeks Dorsijs ir kriptovalūtas “Bitcoin” fans. Tagad to zina daudzi, jo nesenā sarunā ar investoriem un Īlonu Masku viņš atklājis, ka arī “Twitter” nākotnē vēlas ieviest maksājumus ar “Bitcoin”.

    Dorsijs uzsver, ka “Bitcoin” būs “Twitter” “liela nākotnes daļa”, jo viņš saredz iespējas šo kriptovalūtu integrēt jau esošajos uzņēmuma produktos un pakalpojumos, piemēram, “Tip Jar” un “Super Follows”, kas dod iespēju samaksāt saviem “Twitter” elkiem. Nav izslēgts, ka ar “Bitcoin” varēs norēķināties arī par “Twitter” abonementa plāniem. Pēc Dorsija teiktā, “Bitcoin” būs viena no trim galvenajām “Twitter” nākotnes tendencēm līdztekus mākslīgajam intelektam un decentralizācijai. Viņš skaidro, ka “Bitcoin” varētu kļūt par tādu kā “vietējo valūtu”, kas palīdzētu ātrāk attīstīt uzņēmuma produktus un pakalpojumus.

    Reklāma

    “Twitter” CEO jau gadiem sevi pozicionējis kā pārliecinātu “Bitcoin” aizstāvi, taču līdz šim vēl nebija detalizētāk stāstījis par šīs valūtas iespējamu izmantošanu “Twitter”. Par viņa simpātijām pret “Bitcoin” liecina arī tas, ka Dorsijs nesen ar mūziķi Jay Z izveidoja “Bitcoin” fondu. Tāpat viņš savā citā uzņēmumā – digitālo maksājumu pakalpojumu sniedzējā “Square” plāno sākt piedāvāt norēķinus ar šo kriptovalūtu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    1250
    25.07.2021 17:57

    tad jau tviterim būtu jākļūst pieejamam bez reģistrēšanās…kāda vēl ir jēga no anonimizētiem maksājumiem?

    Reklāma