Web Analytics
More
    Reklāma

    Džeks Dorsijs atkāpies no “Twitter” vadītāja amata

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums “Twitter” oficiāli apstiprinājis, ka “Twitter” izpilddirektors Džeks Dorsijs atkāpsies no amata. Viņa vietā “Twitter” CEO pienākumus nākamā gada maijā sāks pildīt “Twitter” līdzšinējais tehnoloģiju direktors Parags Agravals (Parag Agrawal), kurš uzņēmumā strādā no 2011. gada.

    Par savu aiziešanu no “Twitter” Džeks Dorsijs lika saviem sekotājiem mazliet aizdomāties jau dažas dienas iepriekš, publicējot īsu, bet trāpīgu ziņu. Tāpat šajā sociālajā tīklā viņš ir publicējis e-pastu, kurā par savu vadītāja amata atstāšanu viņš informē uzņēmuma darbiniekus.

    Reklāma

    Būtiski, ka šī nebūs pirmā reize, kad Dorsijs pamet savus “Twitter” CEO amata pienākumus. Pirmo reizi viņš šajā amatā atradās no 2006. līdz 2008. gadam un otru reizi – no 2015. gada līdz pat šodienai.

    Gribas teikt, ka Dorsijs sevi pierādījis kā labs “Twitter” vadītājs. Pēdējos gados mikroblogošanas vietne tikusi bieži uzlabota un tajā parādījušās daudz jaunas vairāk vai mazāk noderīgas funkcijas, ko piedāvā arī citi sociālie tīkli. Tāpat Dorsijs vēl šogad uzsvēra, ka vēlas, lai kriptovalūta “Bitcoin” būtu daļa no “Twitter” nākotnes.

    Paralēli saviem pienākumiem “Twitter” Džeks Dorsijs ir 2009. gadā dibinātā finanšu pakalpojumu sniedzēja “Square” izpilddirektors. Līdz ar to kopš 2015. gada viņš savu ikdienu sadalīja starp “Twitter” un “Square” vadīšanu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Bien Venidos
    03.12.2021 11:18

    Svētdien Dorsijs tika arestēts un aizvests uz GITMO. Uz kara tribunālu. Pie pārējiem.

    Reklāma