Web Analytics
More
    Reklāma

    “Square” plāno izveidot atvērtā koda “Bitcoin” ieguves sistēmu

    Jaunākie raksti

    “Twitter” izpilddirektoram Džekam Dorsijam (Jack Dorsey) piederošais finanšu pakalpojumu sniedzējs “Square” vēlas izveidot vienotu sistēmu, kas spētu uzlabot un decentralizēt gan “Bitcoin” ieguves pieejamību, gan pašu “Bitcoin” tīklu.

    Dorsijs norāda, ka “Square” drīzumā sāks izzināt, kādi tehniskie nosacījumi nepieciešami šādas sistēmas izveidei. Savos ierakstos “Twitter” viņš norāda, ka šajā “Bitcoin” ieguves sistēmā tiktu ietverts atvērtais pirmkods, kas būtu pieejams gan privātpersonām, gan uzņēmumiem visā pasaulē. Ar šo sistēmu, pēc Dorsija uzskatiem, “Bitcoin” ieguvei vajadzētu būt tikpat vienkāršai, cik iekārtu pieslēgt elektrībai.

    Reklāma

    “Twitter” CEO norāda, ka, jo decentralizētāka šī sistēma būs, jo elastīgāks kļūs pats “Bitcoin” tīkls. Dorsijs uzskata, ka turpmāka “Bitcoin” tīkla decentralizācija būs izšķiroša, lai droši norēķinātos par darījumiem. Viņš norāda, ka “Square” sistēmas mērķis ir nodrošināt energoefektīvus ieguves risinājumus, ieviešot jauninājumus silīcija, programmatūras un integrācijas jomā. Nekas daudz vairāk par šo sistēmu vēl nav zināms, taču Dorsijs noteikti neaizmirsīs par to informēt “Twitter”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma