Web Analytics
More
    Reklāma

    “Twitter” sāk plašāk piedāvāt savu abonēšanas servisu

    Jaunākie raksti

    “Twitter” savu abonēšanas servisu “Twitter Blue” sāk izvērst arvien plašāk, vienlaikus piedāvājot papildus iespējas. Pakalpojumu pirmo reizi oficiāli palaida jūnijā Kanādā un Austrālijā, bet to varēja izmantot tikai “iOS” ierīču īpašnieki. Taču sākot ar 9. novembri “Twitter Blue” pieejams arī ASV un Jaunzēlandē, turklāt tagad to var izmantot arī “Android” īpašnieki un tīmekļa versijas lietotāji. Taču, ko tad īsti piedāvā “Twitter Blue”?

    Iespējams, viena no foršākajām funkcijām, ko piedāvā “Twitter Blue” abonēšanas serviss, ir iespēja atsaukt ierakstus pirms tie ir nosūtīti jeb “Undo Tweet”. Tāpat lietotājs tiks pie  lasītāja režīma, kas noderēs, lai ātri iepazītos ar informāciju, kad tā sadalīta pa vairākiem tvītiem. Taču, piemēram, man noderīga šķiet iespēja saglabāt ierakstus mapē, lai pēc tam tos vajadzības gadījumā varētu ātri atrast. Ne mazāk svarīga ir brīvība no reklāmām, ko “Twitter” piedāvā “Twitter Blue” abonentiem.

    Reklāma

    Tāpat lietotāji saņems populārāko ziņu apkopojumu no kontiem, kuriem seko. Tās būs biežāk kopīgotās ziņas, un šis saraksts tiks atjaunots reizi dienā. Tāpat “iOS” ierīču īpašnieki, kuri būs abonējuši “Twitter Blue”, varēs pielāgot savu navigācijas joslu, ievietojot tajā savus vajadzīgākos īsceļus.

    “Twitter Blue” abonēšanas maksa mēnesī pašreiz sasniedz 2,99 dolārus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    ggggg
    13.11.2021 10:39

    Ja godīgi, nav nemaz tik dārgi, īpaši ja Twitteris ir tava ikdiena.

    ggggg
    13.11.2021 11:08
    Reply to  ggggg
    Last edited 2 years ago by ggggg
    geksis
    13.11.2021 18:36

    Vispār jau ja tu vēlies atsuakt tvītu pirms tas ir nosūtīts, tad kāpēc vispār raksti?

    Reklāma