Web Analytics
More
    Reklāma

    Sonos izziņo jaunu un zemākas cenas soundbāru Ray

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums Sonos izziņojis jaunu un cenas ziņā pieejamāku soundbāra skaļruni Ray, kas kļūs par zīmola lētāko ierīci šajā produktu grupā.

    Soundbārs Ray pievienosies tādiem modeļiem kā Beam un Arc, bet cenas ziņā tas būs nosacīti pieejamāks. Ray būs aprīkots ar diviem tvīteriem un diviem vidējo frekvenču skaļruņiem, kā arī saņems Sonos dēvēto “Bass Reflex System”, kas samazinās skaņas izkropļojumus un izlīdzinās zemas frekvences skaņas. Kā ierasts Sonos produktiem, soundbārs būs aprīkots ar AirPlay 2 atbalstu un populārāko mūzikas straumēšanas servisu atbalstu.

    Reklāma

    Skandu Ray varēs vadīt gan ar pogām, kas atradīsies tās virspusējā daļā, kā arī varēs izmantot Sonos lietotni. No programmatūras viedokļa šim sounbāram ir režīmi, kas uzlabo tieši runāto tekstu, kā arī vakaros samazina skaļumu. Ray varēs savienot ar Sonos One skaļruņiem, lai veidotu mazo kinozāli mājas apstākļos. Tā izmēri būs 55,9×9,5x71cm. Ray cena būs 279 dolāru, salīdzinot ar līdzīgo Beam skaļruni, kas maksā 449 dolārus, tā kā starpība ir pietiekami liela.

    Reizē ar Ray soundbāra izziņošanu, oficiāli izziņots Sonos digitālais balss asistents, un visas iepriekšējās baumas apstiprinājušās, ka tas darbosies neatkarīgi pašos skaļruņos, to varēs izsaukt ar “Hey Sonos” un kontrolēt galvenās funkcijas. Tas būs pieejams no 1. jūnija.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Run Lola Run
    16.05.2022 07:06

    Gribētu kādu soundbāru apskatu/salīdzinājumu, kas ir šajā cenu katergorijā, palasīt. Interesē cik ļoti tas uzlabo skaņas kvalitāti, kādas ir papildus funkcijas. Cik ērti to ir lietot, vai jālieto vēl viena pults, vai var sadraudzēt ar TV pulti. Cik to ērti lietot mūzikas atskaņošanai no telefona. Tie ir jautājumi, kas man ienāk prātā, gan jau ir nianses, par kurām neiedomājos.

    Reklāma