Web Analytics
More
    Reklāma

    Pavisam tuvu ir oficiāla Sonos balss asistenta izlaišana

    Jaunākie raksti

    Vēl pagājušā gada vasaras izskaņā informējām, ka Sonos strādā pie sava balss asistenta, kas ļaus attālināti pārvaldīt uzņēmuma produktus. Izskatās, ka gandrīz pēc gada gaidīšanas, asistents sāks savu darbību.

    Kā ziņo avoti, tad mūzikas iekārtu balss asistents pie lietotājiem nonāks 1. jūnijā, un sākumā to varēs izmantot ASV dzīvojošie klienti, kam sekos pakāpeniska izplatība citās valstīs. Viedo asistentu varēs izsaukt ar komandu “Hey Sonos”, kas nav nekas oriģināls. Balss vadība būs iekļauta programmatūras atjauninājumā, kas nozīmē, ka tā būs pieejama jau daļai esošo produktu un arī jaunajos produktos. Līdz šim Sonos produktus ar balsi ļāva pārvaldīt Google Assistant un Amazon Alexa.

    Reklāma

    Jaunā balss vadība ļaus izmantot Apple Music, Amazon Music, Pandora, Deezer un Sonos Radio servisus, tomēr nebūs iespējams pārvaldīt Spotify un YouTube Music, kas noteikti samazina tā lietojamību. Tas vismaz pagaidām. Sonos neveiks balss komandu ierakstīšanu, kā arī tās nebalstīsies uz mākoņdatošanas servisiem, lai nodrošinātu datu drošību. Visa informācijas apstrāde notiks pašā iekārtā.

    No savas pieredzes ar mazo Sonos Roam bezvadu skaļruni, it kā neliekas, ka īpašs uzņēmuma balss asistents būt kritiski nepieciešams, tomēr Sonos tajā saredz nepieciešamību.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma