Web Analytics
More
    Reklāma

    YouTube TV beidzot saņēmis picture-in-picture režīma atbalstu, bet YouTube joprojām nē

    Jaunākie raksti

    Pirmdienas rīts tehnoloģiju entuziastiem un īpaši Apple lietotājiem iesākās ar patīkamu ziņu, ka YouTube lietotne visiem lietotājiem beidzot būtu pieejama picture-in-picture režīmā iOS operētājsistēmā, tomēr drīz vien izrādījās, ka pagaidām funkcionalitāte darbojas ar YouTube TV lietotni.

    Picturein-picture režīms nodrošina iespēju palaist video reizē ar citām lietotnēm un novietot to jebkur uz ekrāna. Tas īpaši ērti darbojas iPad planšetdatoros. Skaidrs, ka no lietotāju skatpunkta šis lieliski noderētu YouTube lietotnei, tomēr joprojām tas nedarbojas. Kaut arī notiek testēšana, tad tik un tā 11. aprīlī nav notikusi oficiāla palaišana ikvienam lietotājam. Kā norāda Google, tad YouTube TV ir pieejama picture-in-picture režīmā visiem iOS 14 un iOS 15 lietotājiem, tomēr tikai YouTube Premium abonenti šo iespēju var testēt YouTube lietotnes sakarā.

    Tas gan nenozīmē, ka režīms nenonāks pie visiem lietotājiem, tomēr plāni pagaidām ir atlikti. Iespējams, ka to pakāpeniski palaidīs ASV lietotājiem, un tad jau globāli. Iespējams, ka mazajā iPhone ekrānā tas nebūtu tik ērti lietojami un svarīgi, kaut gan mūsdienās video saturu patērē arī šāda izmēra ierīcēs, tomēr iPad lietošanā tas ir ļoti noderīgi. Pagaidām atkal atliek vienīgi gaidīt.

    AvotsGizmodo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    10 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    geksis
    14.04.2022 08:29

    nesaprotu kāpēc šis ir pasniegts kā kautkas jauns? Opera pārlūkā šis darbojas jau 100 gadus.

    geksis
    14.04.2022 09:14

    nezinu par iOS, bet win opera ir iespējams ieslēgt, ja pārej uz citu tabu tad video automātiski sāk darboties picture-in-picture. Pats šo esmu atslēdzis, jo brīžiem traucē, ja tiek palaists video, kurš ir tikai jāklausās, nevis jāskatās. bet manuāli bieži izmantoju.

    geksis
    14.04.2022 11:56

    ābols vienmēr pasniedz kā jaunumu to, kas logam vai robotam ir jau sen. Tagad tikai jāpagaida pāris gadi lai ābols sāktu bļaut, ka viņi to ir izdomājuši pirmie.

    Last edited 2 years ago by geksis
    Antons
    14.04.2022 10:47

    Galvenais ir vieninieciņu un nullīšu sekvences nosaukt par ” “EKO” sistēmām”, tad viss štokos un pareizi. :D

    Useris
    14.04.2022 10:41

    Vēl viens ļoti nopietns iemesls, kādēļ nelietoju iPhone. Pie YouTube un Twitch picture in picture ir ļoti pierasts. Uzliec mazo video un ej lieto citas aplikācijas. Ļoti ērti.

    ASh
    14.04.2022 11:22

    Sākumā nesapratu kāpēc šis ir jaunums jo jau šķiet vairāk kā gadu uz telefona to lietoju. Tagad sapratu – apdalītie ir ābolīši..

    Krotow
    14.04.2022 15:56

    Kad beidzot mobilajā YouTube palaisto varēs atskaņot fonā?

    digitalk
    14.04.2022 17:40
    Reply to  Krotow

    kad abonēsi premium vai atskaņosi ar Chrome.

    Reklāma