Web Analytics
More
    Reklāma

    Kas ir YouTube TV un kad pakalpojums būs pieejams?

    Jaunākie raksti

    YouTube izziņojusi jaunu pakalpojumu YouTube TV, kas skatītājiem nodrošinās tiešraides sporta notikumus, ABC, CBS, FOX, NBC piedāvāto saturu un pārraides ieraksta iespējas bez apjoma ierobežojuma. Pakalpojuma cena būs 35 dolāri un vienlaikus YouTube TV varēs izmantot seši lietotāji.

    YouTube TV apvienos labāko no jau pieejamā YouTube satura, kam klāt nāks tiešraides ziņu un sporta kanāli, kā arī būs pieejamas filmas un seriāli. YouTube TV varēs skatīties no jebkuras ierīces, kas jau šobrīd spēj atskaņot YouTube saturu.

    Reklāma

    Google uzsver, ka YouTube TV jau pašā sākumā būs pieejami 40 lielākie televīzijas satura nodrošinātāji, kuru vidū ir CBS, Fox, NBC, CBS, ESPN, Fox Sports un NBCSN. Tāpat dažādās valstīs būs pieejamas vietējās televīzijas pārraides.

    YouTube TV sadarbosies ar Android, iOS, galddatoriem, viedtelevizoriem, Google Chromecast un citām ierīcēm. Sākotnēji Apple TV, Roku, PS4 un Xbox One neiegūs YouTube TV lietotnes, bet Google sola tās izveidot tuvākā gada laikā.

    YouTube iepriekš savā blogā ir paziņojuši, ka katru dienu šajā servisā tiek noskatīts viens miljards stundu dažādu video. Video ar jokiem, kaķēniem, mūziku un nopietnām pamācībām.

    YouTube TV uzsāks darboties ASV līdz gada vidum, kad YouTube TV nonāks Eiropā, vēl nav zināms. YouTube TV jaunumiem vari pieteikties mājaslapā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    as
    01.03.2017 10:17

    Kruta, tagad tie, kas lepni visiem paziņo, ka par TV nemaksā un TV neskatās, varēs par 35USD abonēt šo “internetu” un teikt, cik kruta tas ir:)

    Reklāma