Web Analytics
More
    Reklāma

    YouTube katru dienu tiek noskatīti video miljarda stundu apjomā

    Jaunākie raksti

    Cik bieži tu iegriezies populārākajā video servisā pasaulē un cik ilgi tur “iestrēgsti”? Es, protams, runāju par Google veidoto YouTube.

    YouTube savā blogā ir paziņojuši, ka katru dienu šajā servisā tiek noskatīts viens miljards stundu dažādu video. Video ar jokiem, kaķēniem, mūziku un nopietnām pamācībām. Miljards stundu ir ļoti, ļoti, ļoti daudz. Ja pats sadomāsi noskatīties tik daudz video, pie datora vai telefona ekrāna būs jāpavada 100 000 gadus. Jā, tieši tik daudz ir viens miljards stundu.

    Reklāma

    Šis skaitlis YouTube veidotājiem ir ļoti svarīgs, jo savulaik iekšienē ir bijusi diskusija par to, kas ir svarīgāk – video skatījumu skaits vai servisā pavadītais laiks. Tika izlemts, ka par skatījumu skaitu svarīgāks rādījums ir tas, cik ilgi cilvēks skatās video, jo tas ļauj labāk saprast, kas viņu interesē un tādējādi “pārdot” viņam vairāk saturu (un reklāmas).

    Ko tu vispār skaties YouTube? Kurš ir tavs iecienītākais vlogeris?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kaspars Vjaksa
    28.02.2017 12:02

    Jāpiekrīt, ka citreiz sanāk “iestrēgt” Youtube uz pāris stundām :) bet tajā pašā laikā viss, kas man interesē un visāda veida pamācības ir ļoti noderīgs! Video is the future!

    Reklāma