Web Analytics
More
    Reklāma

    “Meta” strādā pie virtuālajām monētām “Zuck Bucks”, ko plāno integrēt savās platformās

    Jaunākie raksti

    Nesen rakstījām par to, ka, saskaroties ar dažādiem sarežģījumiem, “Meta” pārtrauc darbu pie savas kriptovalūtas “Diem“. Taču šī neveiksme uzņēmumam neliek mest plinti krūmos. Tieši pretēji – “Meta” pašreiz plāno jaunu līdzīgu projektu, kas gala rezultātā izskatītos kā digitāla valūta, kas uzņēmuma iekšienē nosaukta par “Zuck Bucks”. Lietotāji to sākotnēji varētu izmantot “Meta” platformās, piemēram, “Instagram” un “Facebook”, taču vēlāk arī norēķiniem metaversā.

    Pašreiz pieejamā informācija liecina, ka “Zuck Bucks” īsti nekvalificēsies kā kriptovalūta. Uzņēmumam tuvu stāvošas personas atklājušas, ka tā būs centralizēti pārvaldīta un funkcionēs “Meta” lietotnēs izmantojamu virtuālo monētu veidā. Kā jau teikts – pagaidām “Zuck Bucks” projekts ir pašā izstrādes sākumā, tāpēc, iespējams, šīs digitālās valūtas pielietojums varētu mainīties vai arī neveiksmes gadījumā tā aizietu pa skuju taku līdzīgi kā “Diem”.

    Reklāma

    Tā kā “Meta” lielākais fokuss pašreiz likts uz metaversa izveidi, plānots, ka “Zuck Bucks” tajā būs milzīga nozīme. Ja viss izdosies kā cerēts, uzņēmums šo valūtu integrēs maksājumu un finanšu pakalpojumu jomā, ļaujot šajā digitālajā pasaulē norēķināties par dažādiem virtuāliem pirkumiem, piemēram, NFT.

    Laikraksts “Financial Times”, kas par šiem jaunumiem ir lietas kursā, norāda, ka virtuālās monētas esot daļa no “Meta” stratēģijas, kas izstrādāta, lai piesaistītu lietotājus un radītu jaunas ieņēmumu plūsmas, uzņēmumam cīnoties ar “Facebook” un “Instagram” popularitātes krišanos.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Tufs
    11.04.2022 14:01

    Vai tā ir tikai sakritība, ka šī dīvainā ziņa parādās īsi pēc 1. aprīļa?

    Reklāma