Web Analytics
More
    Reklāma

    “Twitter” patiešām strādā pie ierakstu rediģēšanas funkcijas

    Jaunākie raksti

    Pirms pāris dienām Īlons Masks, kurš nu jau kļuvis par daļu no “Twitter” valdes un lielāko uzņēmuma akciju turētāju, mikroblogošanas vietnē saviem sekotājiem uzdeva jautājumu, vai viņi vēlētos iespēju, kas ļautu labot ierakstus pēc to publicēšanas. Lielākā daļa atbildēja apstiprinoši, un varēja domāt, ka Masks šo jautājumu iekustinās.

    Izrādās, “Twitter” par to domā jau kādu laiku un otrdien paziņoja, ka “tuvākajos mēnešos” ierakstu rediģēšanas iespēju testa veidā piedāvās “Twitter Blue” abonentiem.

    Funkcijas galvenā doma būtu dot iespēju labot ierakstus pēc to publicēšanas. Lietotāji varētu gan padarīt par nebijušām gramatikas kļūdas, gan mainīt saturu. Labojumi neietekmētu ne ieraksta “patīk” skaitu, ne atbildes.

    “Twitter” pārstāvis Džejs Salivans norādījis, ka ierakstu rediģēšana vairākus gadus esot bijusi gaidītākā funkcija un uzņēmums kopš pērnā gada pēta tās ieviešanu. Līdz šim gan ir bijušas bažas, ka šo iespēju atsevišķi lietotāji varētu izmantot ļaunprātīgos nolūkos, tāpēc “Twitter” domā, kā to ļaut izmantot “drošā veidā”. Vēl 2018. gadā toreizējais “Twitter” izpilddirektors Džeks Dorsijs pauda bažas, ka rediģēšanas funkcija varētu ļaut lietotājiem mainīt ieraksta nozīmi pēc tam, kad tas plaši izplatīts platformā. Savukārt 2020. gadā viņš sacīja, ka “Twitter”, visticamāk, nekad nepievienos šo funkciju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    pffe
    09.04.2022 00:45

    briesmigi noteikti jastrada, japievieno dazas rindas kodam

    Reklāma