Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaunais iPhone SE uzrāda labākus mobilo spēļu testus nekā iPad Air un Galaxy S22

    Jaunākie raksti

    Pirms mēneša Apple izziņoja atjauninātu iPhone SE trešās paaudzes modeli. Tajā veiktie speciāli mobiļo spēlu darbināšanas testi, kas uzrāda labākus rezultātus nekā jaunajā iPad Air un Samsung Galaxy S22 Ultra viedtālrunī. Es domāju, ka daudzi jau saprot, kāpēc tā.

    Attiecīgais tests veic kadru skaita sekundē uzskaiti ar kādu tiek darbinātās mobilās spēles, kā arī mēra enerģijas patēriņu un ierīces temperatūru. Šajos testos atklājies, ka iPhone SE, kas aprīkots ar A15 Bionic mobilo procesoru, spēj sasniegt lielāku kadru skaitu nekā iPad Air, kas aprīkots ar Apple M1 datoru mikroshēmu. Tāpat testā izmantoti divi Galaxy S22 Ultra modeļi, no kuriem viens ir aprīkots ar Snapdragon 8 Gen 1, bet otrs ir Eiropas variants ar Exynos 2100.

    Apple iPad Air ierindojās otrajā vietā, sasniedzot 52,9 kadrus sekundē, bet trešajā vietā S22 Ultra Snapdragon versija ar 42,1 kadru. Temperatūras ziņā Apple produkti atrodas aptuveni pa vidu, taču A15 procesors un iPhone SE uzrādījis zemāko vidējo enerģijas patēriņu, kas bija 3,6 vati. Protams, šeit ir liels “bet”, jo tas viss saistīts ar ekrānu izšķirtspēju. Apple iPhone SE tā ir 720p, bet iPad Air 1640×2360 pikseļu, līdz ar to ierīcei vienkārši vajag vairāk jaudas, lai to sasniegtu. Tas pats attiecas salīdzinājumam ar Samsung S22 Ultra.

    Labs piemērs, kā dažādi interpretējot datus, senatnīgo, bet jaudīgo trešās paaudzes iPhone SE var veiksmīgi izcelt saulītē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    digitalk
    07.04.2022 13:21

    kopš kura laika iphone laiž androīda kodu, ja jau tiek salīdzinātas spēles?

    Lauris
    07.04.2022 15:08
    Reply to  digitalk

    Rakstu arī lasīji? Salīdzināts tiek tikai kadru ātrums, kāds tiek sasniegts. Tipa dragrace, kurā sacenšas dažādu ražotāju un parametru braucamie.

    digitalk
    07.04.2022 15:25
    Reply to  Lauris

    tipa, vienā ielej 76, otrā 98, un tagad nu salīdzina, kuram labāks uzrāviens, t.i., tiek salīdzināts portu koderu roku taisnums?

    nemaz nerunājot par Henrija jau pieminēto ekrāna izšķirtspēju — vari pamēģināt pats uz PC palaist Genshin Impact uz 720p vs 1440p.

    Last edited 2 years ago by digitalk
    Reklāma