Web Analytics
More
    Reklāma

    Bāzes iPad modelis varētu mainīt dizainu 2023. gadā

    Jaunākie raksti

    Parādījušās baumas, ka bāzes iPad modelis varētu beidzot saņemt dizaina izmaiņas 2023. gada rudenī, un tas būtu aprīkots ar lielāku ekrānu.

    Šī informācija ir jau par aiznākamo modeli, jo vēl šajā gadā predzēts ieraudzīt ierastās formas iPad 10. paaudzes modeli. Kā ierasts to atjauno un prezentē reizē ar iPhone rudens periodā. Klasiskā iPad dizains nav mainījies no 2019. gada, tam joprojam esot aprīkotam ar pirkstu nospieduma lasītāju tā priekšā, kā arī displeja izmērs ir 10,2 collas. To var salīdzināt ar iPhone SE modeli, kas ir veca dizaina telefons ar flagmaņa veiktspēju. Visticamāk, ka iPad 2023. gada modelis beidzot varētu kļūt lielāks. Piemēram, sasniegt iPad Air 10,9 collu izmēru. Tas norāda uz to, ka lietotāji sāk pierast pie arvien lielākiem ekrāniem dažādās produktu kategorijās, kā arī tehnoloģija ļauj vecajā korpusā iebūvēt lielāku displeju.

    Reklāma


    Pagaidām gan nav pieejama plašāka informācija par precīzām dizaina izmaiņām, taču šī gada modelis varētu būt aprīkots ar iepriekšējās paaudzes A14 Bionic mobilo procesoru, kāds ir atrodams iPhone 12 modeļos. Apple ietur savu rokrakstu, pietiekami ilgi izlaižot sev pārbaudītas lietas un dizainus, neveicot straujus tehnoloģiskos izrāvienus, bet tos kārtīgi noslīpējot. Tomēr tas nemainīs iPad vērtību, jo tas noteikti ir viens no labākajiem un cenas ziņā pieejamākajiem Apple produktiem. Tikmēr var pārdomāt jaunākā iPad Air iegādi, kas šobrīd ir jaunākais no iPad Air modeļiem, jo tika prezentēts 2022. gada martā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma