Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple pārtrauc tirgot 27 collu iMac datorus

    Jaunākie raksti

    Otrdien, 8. martā vakarā, notika Apple pirmā 2022. gada produktu prezentācijā, kurā tika atklāts jauns personālais dators Mac Studio, kā arī monitors Studio Display. Uzreiz pēc tam atklājies, ka Apple ir pārtraucis 27 collu iMac datora tirdzniecību.

    Izskatās, ka pēc jaunā Mac Studio prezentēšanas, uzņēmums šobrīd atliek viss vienā (all-in-one) datoru attīstību un piedāvājuma paplašināšanu, jo tagad būs pieejams vienīgi 24 collu klasiskais iMac modelis ar M1 procesoru. Iepriekšējā gadā Apple oficiāli paziņoja, ka pārtrauc iMac Pro datora tirdzniecību, tā vietā piedāvājot izvēlēties šo 27 collu modeli (atjaunots 2020. gadā), kas arī vairs nav pieejams. Vienu brīdi bija spekulācijas, ka tas tiek darīts ar nolūku, jo gaidāma jaudīga versija ar Apple ARM procesoriem, tomēr redzam, ka tas nav īstenojies.

    Attiecīgi uzņēmums tiem profesionāļiem, kuriem nepieciešamas jaudīgas iekārtas, piedāvās iegādāties atsevišķu galda datoru un monitoru vai MacBook Pro datoru, bet jaudīga darbstacija ar viss vienā datoru šobrīd nebūs pieejama. Apple iMac datori ir populāri gan starp ikdienas lietotājiem, gan jau bija parādījusies auditorija starp profesionāļiem, tomēr uzņēmums vismaz uz laiku ir izvēlējies mainīt produktu stratēģiju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma