Web Analytics
More
    Reklāma

    Baumo, ka šis gads varētu nest lielākās Apple Watch izmaiņas līdz šim

    Jaunākie raksti

    Palēnām sāk parādīties jaunas baumas par nākamo viedpulksteņa Apple Watch Series 8 modeli, kas varētu saņemt līdz šim lielākās izmaiņas, tomēr informācija joprojām ir diezgan neskaidra.

    Jau iepriekš, gaidot Apple Watch Series 7 viedpulksteņa modeli, tika runāts par lielām vizuālajām izmaiņām, kas tomēr nenotika. Jaunā modeļa ekrāns vienkārši kļuva lielāks, un tā arī principā bija vienīgā izmaiņa. Bloomberg eksperts Marks Gurmans (Mark Gurman) uzskata, ka šajā rudenī ieraudzīsim līdz šim lielākās izmaiņas viedpulkstenī, kas būs saistītas ar jaunu procesoru, kā arī aktivitāšu uzskaiti. Visticamāk, ka joprojām neparādīsies jauni sensori, izņemot ķermeņa temperatūras noteikšanu. Šajā jomā Apple sāk jau krietni zaudēt konkurentiem, ja skatāmies uz piedāvājumu.

    Šajā gadā mēs varētu ieraudzīt pat trīs jaunus modeļus: Apple Watch Series 8, atjaunotu Watch SE versiju, kā arī jaunu izturīgāku modeli ekstrēmo sporta veidu pārstāvjiem. Tāpat varētu tikt pārtraukta Series 3 modeļa pārdošana, kas ir pieejams jau no 2017. gada, un kalpo par lētāko alternatīvu. Joprojām nav skaidrības par viedpulksteņu dizainu, jo 2021. gadā bija liela pārliecība, ka tas līdzināsies iPhone 13 kantainajam dizainam, taču tas nenotika. Līdz ar to baumas par šo produktu varētu būt vienas no neuzticamākajām, taču ierīce arī nav saņēmusi lielas izmaiņas pēdējos gados.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    ThinkGreen
    04.03.2022 19:43

    Vienīgā vērā ņemama pārmaiņa būtu, ja šī ierīce spētu bez uzlādes darboties vairāk par 1 dienu :) Tikmēr lielākā daļa konkurentu spēj izvilkt 1-2 nedēļas ar 1 uzlādi…

    Reklāma