Web Analytics
More
    Reklāma

    Volvo savu servisa darbinieku datorus nomaina pret iPhone un Apple Watch

    Jaunākie raksti

    Apple Watch viedpulksteni ir iespējams lietot dažādās nozarēs, ne tikai ikdienas veselības un fitnesa līmeņa uzraudzībai. Kā viens no piemēriem ir autoražotāja Volvo solis saviem servisa inženieriem piešķirt iPhone un Apple Watch iekārtas, aizstājot datorus.

    Uzņēmuma servisa darbinieki saņems Apple viedtālruni un viedpulksteni, kas aprīkoti ar Volvo servisa lietotni. Tā ļaus šīs ierīces izmantot četriem ikdienas darbiem:

    • saņemt paziņojumu, kad klients ir ieradies ar savu automašīnu;
    • pulkstenis būs spējīgs parādīt klienta vārdu, piezīmes un auto informāciju;
    • remonta laikā varēs piekļūt aktuālajai informācijai, kā arī tieši sazināties ar klientu;
    • kā arī ieplānot zvanus, lai pārbaudītu klienta apmierinātību pēc servisa.

    Volvo uzskata, ka šāda pāreja no datoriem uz viedtālruņiem ļaus uzlabot servisa efektivitāti, kā arī samazināt gan administratīvajos procesos pavadīto laiku, gan fizisku papīra izmantošu. Piemēram, līdz šim jauniem servisa inženieriem nācās pavadīt aptuveni sešus mēnešus, lai iemācītos lietot 15 saistītās IT sistēmas. Tagad tas daļēji aizstāts ar vienu lietotni iPhone. Pagaidām pieejamā informācija norāda, ka 80% darbinieku ir uzlabojuši klientu apmierinātību ar servisu. Tāpat par 30% palielinājies zvanu un e-pastu skaits tieši pēc servisa sniegšanas klientiem, lai pārliecinātos par tā kvalitāti. Kā arī par 40% samazinājušās papīra izdrukas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma