Web Analytics
More
    Reklāma

    Baumo, ka iPhone 14 saņems kameras “actiņu” displejā

    Jaunākie raksti

    Pēdējā laikā sākušas parādīties pirmās baumas par iPhone 14 modeļu displejiem, kuros minēts gan tas, ka arī nākamās paaudzes iPhone tiks saglabāts ekrāna izgriezums, taču informācija par jaunajiem displejiem no LG liecina, ka beidzot varētu sagaidīt apļveida priekšējās kameras izgriezumu.

    Šīs ziņas ir saistītas ar Apple pasūtījumu pie LG par nākamā iPhone displejiem, kuru specifikācijā minēts OLED ekrāna dizains ar caurumu vidū. Šādu risinājumu jau vairākus gadus piedāvā Samsung flagmaņu klases telefoni. Tiesa, pasūtīto ekrānu daudzums nav pārāk liels, tomēr no LG pozīcijām tas ir ļoti svarīgi, lai nostiprinātu savas pozīcijas tirgū. Tāpat nav skaidrs, vai šādu dizainu saņemtu lētākie vai Pro sērijas telefoni, jo iespējams, ka tieši dārgākie modeļi šādus ekrānus saņemtu vien pēc diviem gadiem.

    Iepriekš LG Apple vajadzībām ražoja tieši LCD ekrānus, bet šī tehnoloģija jau sāk izmirt, tāpēc šis ir svarīgs pasūtījums Dienvidkorejas uzņēmumam. Sagaidāms, ka šie displeji atbalstīs arī 120Hz atsvaidzes ātrumu, un ekrāna aplis atradīsies tieši centrā. Tiesa, nebūs pārsteigums, ka iPhone 14 modeļos joprojām redzēsim ekrāna izgriezumu, tāpēc ka tas savā ziņā saplūst ar telefona augšējo daļu un informācijas joslu, bet caurums varētu būs vēl izteiktāks.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Basics
    26.12.2021 11:20

    Kāpēc lai izmirtu LCD, jeb pareizāk sakot, LED ekrāni? Pilna pasaule ar šādiem telefoniem. Un nekas neliecina, ka tos tuvākajā laikā izspiedīs OLED ekrāni.

    jhjhj
    26.12.2021 15:06
    Reply to  Basics

    vienmer bus bamzharkas kā tu, kas lietos lētos telefonus ar vecam tehnologijam

    AAA
    26.12.2021 19:18
    Reply to  jhjhj

    Bamzhara esi tu, tava ome un tavi nedzimušie bèrni!

    LCD
    26.12.2021 19:21
    Reply to  jhjhj

    Kāds te sakars bomžarām? Ja jūs lietojat kādu tur jaunāko telefonu ar OLED ekrānu tad pie velna nedomājat kad visiem cilvēkiem ir vienmēr iespējas un varbūt pat vajadzība vai gribēšana lietot jaunākos Samsung vai Apple telefonus vai pat dārgākus telefonu piemēram kautkur 300 eiro vērtībā. Tad sanāk kad vecāki cilvēki ir bomži? Kāds sakars tad un vispār LCD ir savi plusi kā arī protams mīnusi kā katrai tehnoloģijai. Kautkā nesaprotu kādēļ uz reiz šādi uzbraucat tad sanāk esat regulārais latviešu dīvāna komentētājs kurš par visu izsaka viedokli. Interesanti kad domājat kad cilvēki kuri nevar vai negrib ņemt kredītos telefonus ar OLED ir bomži. Žēl kad jums ir šāds redzējums.

    Ūja
    26.12.2021 21:02
    Reply to  jhjhj

    Tad jau bomžarkas ir visi kas staigā ar iPhone :D, jo viņiem tehnoloģijas atpaliek par pāris gadiem no lētā gala ķīnieša.

    Visvaldis
    27.12.2021 09:47
    Reply to  Basics

    Nesaprotu to iracionāli konservatīvo vēlmi pieturēties pie aizvēsturiskām tehnoloģijām. Nav nekas pārmetams cilvēkiem, kas nevēlēšanās vai naudas taupības nolūkos izvēlas vecākas tehnoloģijas. Tas viss saprotams, bet kāpēc klaji noniecināt tehnoloģiskā progresa virzības pozitīvās iezīmes? OLED ir nākotne. LED ir aizvēsture. Protams, kaut kur vienmēr atradīs priekšrocības senākai mantai, bet nevar noliegt priekšrocības jaunajam izdomas auglim.

    Mmm
    27.12.2021 10:03
    Reply to  Basics

    Vispār jau pareizi ir LCD (Liquid Crystal Display) ekrāni, tas ka marketologi sāka saukt viņus par LED ekrāniem (jo redz, backlight nomainīja no CCFL uz LED) nemaina to ka tie ir tie paši LCD ekrāni (LED-backlit LCD). LED ekrāni ir pavisam cita tehnoloģija, tur katru pixeli veido LED diode.

    Čiekurs
    27.12.2021 10:00

    O, komentāros atkal panesās auglīga diskusija par tēmu, kurš ir bomzis- ar iPhone, vai bez! :D

    Reklāma