Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft atjauno Twitch straumēšanas iespēju Xbox spēļu konsolēs

    Jaunākie raksti

    Ar visai patīkamām ziņām videospēļu mīļotājiem klajā nācis uzņēmums Microsoft, kas atkal ļauj izmantot straumēšanas servisu Twitch jaunākajās Xbox spēļu konsolēs.

    Spēļu straumēšana ir pieejama jau no 23. februāra, kā arī to būs ļoti viegli palaist. Svarīgākais ir tas, ka Twitch darbosies jaunajās Xbox Series S un Series X, kā arī iepriekšējās paaudzes Xbox One konsolēs. Būs nepieciešams doties uz sadaļu Capture and Share un jāizvēlas Live streaming iespēja. Pēc tam nepieciešams pieslēgties personīgajam Twitch kontam, ko varēs izdarīt caur mobilo lietotni vai interneta pārlūkā. Uzreiz pēc tā būs iespējams uzsākt spēļu straumēšanu.

    Reklāma

    Avots: Xbox

    Papildu tam Xbox konsolēs varēs veikt dažādus uzstādījumus. Būs iespējams regulēt gan spēles, gan pievienotā mikrofona audio uzstādījumus, izšķirtspēju un bitu apraides ātrumu. No skatītāju puses šos video varēs vērot jebkurā ierīcē, bet citi Xbox lietotāji varēs saņemt paziņojumus pa tieši konsolē, par straumēšanas sākumu. Domāju, ka šie jaunumi nedaudz veicinās Xbox pārdošanas apjomus, kas ir zemāki nekā PlayStation 5.

    AvotsXbox
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma