Web Analytics
More
    Reklāma

    Šodien oficiāli tiek atklāta Donalda Trampa sociālo mediju platforma

    Jaunākie raksti

    Šodien, 21. februārī, ASV tiek atzīmēta Prezidentu diena jeb bijušā prezidenta Džordža Vašingtona dzimšanas diena, un tā skaitās brīvdiena. Bijušais ASV prezidents Donalds Tramps to izraudzījies kādam īpašam notikumam – oficiāli tiks atklāta viņa sociālo mediju platforma “Truth Social“, kas izveidota, lai “stātos pretim Big Tech tirānijai”.

    Reklāma

    Pirmās ziņas par Trampa sociālo mediju platformu parādījās pērnā gada oktobrī. Jau rakstījām, ka neilgi pēc palaišanas lietotnei uzbrukuši hakeri. Līdz šim piekļuvi “Truth Social” saņēmuši 500 beta versijas lietotāji. Taču sagaidāms, ka 21. februārī tā būs oficiāli pieejama “App Store“. Par pieejamību “Google Play” nekādu ziņu gan pagaidām nav.

    “Truth Social” atklāšana vienlaikus arī iezīmēs Donalda Trampa atgriešanos sociālajos tīklos. Kopš atbalstītāju nemieriem Kapitolijā pērnā gada 6. janvārī Trampam aizliegts izmantot lielākos sociālos tīklus, kā “Twitter”, “Facebook”, “Youtube”.

    Kas ir interesanti, ar savu pārsteigumu Prezidentu dienā nāks klajā arī Melānija Trampa. Viņa atklās savu NFT kolekciju, kurā ietilpst desmit digitālie mākslas darbi, kas ilustrē Donalda Trampa ikoniskākos mirkļus, atrodoties prezidenta krēslā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    9 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    21.02.2022 15:58

    Yuuuge!

    Eduards
    21.02.2022 18:11

    Cerams, ka līdz ar to beigsies “pasaules valdības” rupora, lielāko sociālo tīklu “Twitter”, “Facebook”, “Youtube”. hegemonija. Viedokļu. komentāru atsijāšanā, caur cenzūras sietu. Darbojoties sev zināmas politikas lobēšanā.

    Ivars Dzerve
    21.02.2022 18:22
    Reply to  Eduards

    Nu tak sen jau ir beigusies, man liekas, ka tagad katrs var atrast sev piemērotu jampampiņu soctīklu

    Krotow
    21.02.2022 18:25
    Reply to  Eduards

    Pilnīga visatļautība kā likums aiziet astrālā ar tendenci linčot visus, kam deguns mazliet šķībāks par vidējo aritmētisko vai dārzā smukākas puķes zied. Diemžēl citas planētas, kur aiztīties tiem, kuriem vel nav galīgi jumts aizbraucis, arī nav.

    Kursors.lv
    21.02.2022 19:28
    Reply to  Eduards

    Diezin vai. Trampa lietotni izmantos pārāk maz cilvēku ne tikai, lai tai būtu kaut kāda nozīme, bet tie pat nespēs nodrošināt servisa darbību. Pieņemu, ka tas ilgi neizvilks.

    Basics
    21.02.2022 19:40

    Atceros, ka Telegram arī sāka kā big tech pretstats un pat veiksmīgi izveidoja pasaciņu, ka klejo no valsts uz valsti drošības nolūkos, nekur ilgi nepaliekot. Jo lielākiem burtiem rakstīts virsraksts, jo mazāk no solītā tur mēdz būt.

    Muah
    22.02.2022 10:52

    Tiešām nebūs cenzūras? varēs lamāt Trampu no panckām ārā? Vai arī būs noteiktas tēmas, par kurām nebūs cenzūras?

    Ivars Dzerve
    22.02.2022 12:01
    Reply to  Muah

    Cenzūras nebūs. Vienkārši komunistu – demokrātu dezinformatori tiks bloķēti :)

    Gmb
    22.02.2022 12:54

    Būs ko lietot!

    Reklāma