Web Analytics
More
    Reklāma

    Melānija Trampa izlaidīs jaunu NFT kolekciju, kas veltīta Donalda Trampa prezidentūras laikam

    Jaunākie raksti

    Decembrī jau rakstījām, ka bijušā ASV prezidenta Donalda Trampa sieva Melānija Trampa izlaida savu pirmo NFT, daļu no ieņēmumiem novirzot labdarībai, kas patiesībā bija visai smieklīgs mēģinājums palīdzēt citiem. Izskatās, ka Trampai NFT veidošana iepatikusies, jo tagad viņa grasās izlaist veselu digitālo žetonu kolekciju, kuri ilustrēs laiku, kad Donalds Tramps atradās ASV prezidenta krēslā.

    Ziņots, ka Melānijas Trampas NFT kolekcija “POTUS Trump Collection” tiks izlaista 21. februārī – nacionālajā Prezidentu dienā. Tā sastāv no 10 000 NFT, katram no tiem maksājot 50 USD. Saskaņā ar Trampas teikto – šie NFT izcels “ikoniskus mirkļus” no Donalda Trampa četru gadu darba kā ASV prezidentam. Kolekcijā atrodami kopumā desmit digitālie mākslas darbi, kuros iemūžināti notikumi sākot no Ziemassvētkiem Baltajā namā līdz Trampa vizītei Rašmora kalnā 2020. gadā.

    Reklāma

    Interesantākais ir tas, ka potenciālais pircējs NFT nemaz nevarēs apskatīt, pirms nebūs par to samaksājis, izmantojot kriptovalūtu “Solana”. Paziņojumā tā arī teikts, ka “kolekcionāri varēs izbaudīt pārsteiguma momentu, jo katrs digitālais mākslas darbs tiek atklāts tikai pēc tā iegādes”.

    Melānija Trampa savā paziņojumā norādījusi, ka “lepojas ar iespēju paplašināt savu NFT biznesu un cer sadarboties ar citiem, tādējādi radot jaunus digitālos mākslas darbus, kas ļaus atspoguļot īpašas, autentiskas ASV vēstures daļas”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Čiekurs
    20.02.2022 16:52

    Lai nu kā būtu ar Donalda prezidentūru, bet vienu nevar noliegt- viņš bija izcilākais meme un pērļu ģenerators. Man pietrūkst to laiku!

    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    20.02.2022 18:20

    Jāpērk

    Kursors.lv
    20.02.2022 18:30

    Kāpēc?

    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    20.02.2022 18:57

    Lai palīdzētu Melānijai. Liekas, ka viņai diez cik labi neiet :(

    Krotow
    21.02.2022 12:44

    Ja gribi viņai palīdzēt, adoptē viņu ;)

    Reklāma