Web Analytics
More
    Reklāma

    Melānija Trampa vēlas pārdot savu pirmo NFT un daļu no ieņēmumiem ziedot labdarībai

    Jaunākie raksti

    NFT iet savu uzvaras gājienu, un tajā piedalās arī bijušā ASV prezidenta Donalda Trampa sieva Melānija Trampa. Viņa pārdod savu NFT – akvareļa tehnikā radīto attēlu “Melania’s Vision”, ko radījis modes mākslinieks Marks Antuāns Kulons. Mākslas darba, kurā attēlotas Trampas acis, vērtība salīdzinoši nav visai liela – tas maksā ap 180 USD.

    Ziņots, ka daļa no ieņēmumiem tiks ziedota to bērnu atbalstam, kuri aug audžuģimenēs. Melānija Trampa atklāj, ka ar šo finansējumu nodrošinās bērniem apmācības datora lietošanā, tostarp programmēšanā un programmatūras izstrādē. Papildus šim NFT tiks pievienots Trampas audioieraksts, kura galvenā doma ir iedvest cerību.

    Reklāma

    “Twitter” viņa raksta: “Esmu sajūsmā par šo izaicinājumu, kas apvieno manu aizraušanos ar mākslu un apņemšanos palīdzēt mūsu nācijas bērniem piepildīt savu sapni”. Izskatās, ka šis nebūs viņas vienīgais NFT, un vēlāk tiks izlaisti vēl vairāki ar šādu pašu mērķi – sniegt atbalstu audžuģimenēs esošiem bērniem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    hmmm :)
    17.01.2022 16:57

    150 vai 180 USD nav parāk daudz… un vēl teikt ka daļa no ienākumiem tiks ziedots lapdarībai…vispar ir gandrīz vai ņirgāšanās…

    Reklāma