Web Analytics
More
    Reklāma

    Donalds Tramps radījis jaunu sociālo tīklu, kas dažas stundas pēc izziņošanas jau uzlauzts

    Jaunākie raksti

    Pēc neveiksmes, ko viņš piedzīvoja ar savu blogu, bijušais ASV prezidents Donalds Tramps nevēlas mest plinti krūmos un ķēries pie jauna komunikācijas kanāla radīšanas. Pirms dažām dienām “Trump Media and Technology Group” (TMTG) nāca klajā ar paziņojumu, ka Tramps drīzumā plāno palaist savu sociālo mediju platformu “TRUTH Social“.

    Atklāts, ka platforma savu dienasgaismu ieraudzīs novembrī, kad tiks izlaista tās beta versija. Sākotnēji “TRUTH Social” varēs izmantot tikai ielūgumus saņēmušie lietotāji. Savukārt plašākai auditorijai lietotne būs pieejama nākamā gada pirmajā ceturksnī.

    Reklāma

    Ekrānšāviņi no gaidāmās “TRUTH Social” lietotnes

    Pēc tam, kad gada sākumā tika bloķēti viņa “Twitter”, “Facebook”, “YouTube” konti, Donalds Tramps ne reizi vien paudis vēlmi izveidot konkurējošu sociālo mediju platformu. Savā paziņojumā Tramps skaidro, ka radījis “TRUTH Social” un TMTG, lai “sacenstos ar liberālo mediju konsorciju un cīnītos pret Big Tech uzņēmumiem”.

    Tikmēr, kā ziņo medijs “Business Insider” – vien divas stundas pēc “TRUTH Social” izziņošanas sociālo mediju platforma jau uzlauzta, hakeriem izveidojot fiktīvus kontus gan pašam Trampam, gan bijušajam viceprezidentam Maikam Pensam.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Joņs
    23.10.2021 15:49

    Kādi vēl hackeri? Pat Failbook ir pilns ar feikiem kontiem – Laurim reinikam un Maijai Rozītei bija vismaz pa 10, kad pēdējoreiz skatījos. Vēl ir Ernests Hemingvejs – kaut kāds trollis no Ogres. Nu un? Pieļauju, ka šī problēma tiks izskausta ju saknē, ja izdomās labu veidu kā to izdarīt.

    Reklāma