Web Analytics
More
    Reklāma

    Donalds Tramps neturpinās savu blogu

    Jaunākie raksti

    Apmēram pirms mēneša rakstījām par to, ka oficiāli palaista bijušā ASV prezidenta Donalda Trampa “sociālo mediju platforma“, kas, kā izrādās, tāds blogs vien bija. Tā bija vieta, kur Trampam izpausties ar saviem uzskatiem par notikumiem politikā, izplatīt dezinformāciju, slavināt sevi utml. Savukārt lietotāji šo saturu varēja kopīgot gan “Facebook”, gan “Twitter”. Tas ir tālu no tā, kas sākotnēji tika piesolīts, ieskaitot konkurenci ar “Facebook” un “Twitter”. Lai vai kā, visam agrāk vai vēlāk pienāk beigas, un izskatās, ka Trampa blogam tās pienākušas jau tagad, jo tas vairs netiks turpināts.

    Trampa vecākais palīgs Džeisons Millers apstiprināja, ka blogs vairs netiks turpināts, piebilstot, ka “tas bija tikai palīgs plašākiem centieniem, pie kuriem tiek strādāts”. “NBC News” analīze liecina par to, ka blogs arīdzan piesaistījis krietni mazāk cilvēku, ja salīdzina ar Trampa iegūto auditoriju “Twitter”.

    Reklāma

    Donalds Tramps savu “sociālo tīklu platformu”, kas gluži dabiski ieguva bloga aprises un saturu, radīja kā atbildi uz “Facebook”, “Twitter” un citu sociālo tīklu rīcību. Pēc tam, kad 6. janvārī notika Trampa atbalstītāju uzbrukums Kapitolijam, sociālie mediji viens pēc otra metās bloķēt piekļuvi bijušajam ASV prezidenta lietotāja kontiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    ERR
    04.06.2021 11:48

    Ir gan tā Kellija gudra, zinoša, apgalvojot, ka bolgs bija lai izplatītu dezinformāciju.
    Ja raksts ir pavairots no cita avota, eh ta ta dezinformācija arī veidojas.

    Reklāma