Web Analytics
More
    Reklāma

    Dienasgaismu ieraudzījusi Donalda Trampa “sociālo mediju platforma”

    Jaunākie raksti

    Marta beigās ziņojām, ka Donaldam Trampam varētu būt pašam sava sociālo mediju platforma, kas tiktu palaista tuvāko pāris mēnešu laikā. Nupat, 4. maijā, tā ieraudzīja savu dienasgaismu, taču saturs nepavisam neatgādina sociālo mediju. Drīzāk gan blogu, kurā Tramps izklāsta savas ikdienas pārdomas lielākoties par politiku gluži tādā pašā stilā kā savulaik to darīja “Twitter”.

    Principā vienīgais saturs, ko iespējams skatīt šajā “sociālo mediju platformā”, ir Trampa bloga sadaļa, kas tiek papildināta jau kopš šī gada sākuma. Savukārt viens no jaunākajiem ierakstiem ir video, kurā Donalda Trampa stilā tiek reklamēta šī platforma. Nedrīkst nepieminēt, ka tajā iespējams arī reģistrēties, lai vēlāk varētu saņemt paziņojumus un kādu reizi arī ziņu no paša Trampa. Tāpat lietotājiem ir iespēja kopīgot bloga ierakstus gan “Facebook”, gan “Twitter”.

    Reklāma

    Visādā ziņā izskatās, ka Donalds Tramps ir atradis labu alternatīvu “Twitter”, kurā viņš uz visiem laikiem nobloķēts. Tagad viņam ir pašam savs blogs, kurā izteikties pēc sirds patikas, turklāt šis saturs tāpat varēs nonākt “Twitter”, kā to paredz noteikumi. Vēl nav zināms, vai Trampa bloga saturu varēs kopīgot “Facebook”.

    Zīmīgi, ka platforma oficiāli palaista dienu pirms “Facebook” pārraudzības padomes paziņojuma par to, vai Trampam tiks atļauts atgriezties šajā un citos kompānijai piederošos sociālajos tīklos, piemēram, “Instagram”. Tika izlemts tomēr neļaut Donaldam Trampam sniegt piekļuvi “Facebook” un citiem uzņēmuma kontiem. Vienlaikus norādīts, ka šis jautājums tikšot atkal pārskatīts pēc gada.

    AvotsVerge
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    10 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    0939
    06.05.2021 16:15

    nu, beidzot prātīgs darbs. pirmkārt, lielie platformētāji bailēs no preses viedokļa nobanos pat savu māti, tāpēc ja gribi kurināt – dari to savā resursā, kur vienīgais regulators ir tiesa, kas var slēgt tavu resursu.
    otrkārt, tā ir laba iespēja noskaidrot, cik cilvēku tevi lasa ja ir speciāli jāatnāk, nevis ziņu lentā spiež laikus kā dresēti pērtiķi.

    Pičs
    07.05.2021 09:31
    Reply to  0939

    Cik labi, ka teroristiem un bandītiem kas “kurina” ir savas platformas vaine? Vēl jau arī darknet. “Prātīgs darbs” … Neliekas dīvaini kādēļ “lielie platformētāji” arī tos bano “baidoties no preses viedokļa”?

    0939
    07.05.2021 10:24
    Reply to  Pičs

    protams, ka prātīgs darbs. ja tu kartelī būtu atbildīgs par saziņu – ieteiktu feisbukā izveidot atvērtu grupu un rakstīt pleintekstā?

    paskat, kas notiek jotubā – kremļa troļļi izkož vājās vietas, masveidā sūdzas par navaļnija video un algoritms sāk savu darbu. un nevajag nekādu roskompozoru, kas prasītu bloķēt saturu krievijas jūzeriem.

    tāpēc jā – savs resurss ir veids, ka izslēgt šo saimnieka faktoru, cita lieta ka arī tur ir problēmas (dos uzbrukumi, urķi, nespēja apkalpot noteiktu pieprasījumu skaitu, izmaksas utt.)

    Pičs
    07.05.2021 11:13
    Reply to  0939

    Nē nu te tu visu pariezi uzrakstīji.
    Es tik iebildu pret vārdu savienojumu “Tramps + prātīgs” un “lielo platformu bailes + māte”. Darbs kā tāds jau prātīgs tikai problēma, ka neprātu sludina. Un lielās platformas nejau aiz bailēm to izdrīja, bet aiz veselā saprāta, jo redzēja ka daudziem cilvēkiem tā nedaudz pietrūkst un nespēj kritiski vērtēt.

    digitalk
    07.05.2021 12:36
    Reply to  Pičs

    kā visiem PC un SJW, patīk linča tiesa internetos? galvenais ir skaļi bļaut kopā ar citiem libtārdiem, rasistiem un varavīkšņotajiem, tad tev noteikti būs taisnība — vecais teiciens ‘miljoniem mušu nevar kļūdīties’.

    Pičs
    07.05.2021 09:27

    Viņi taču paši saka, ka šī nav solītā platforma. Kāpēc pasniegt, ka tā ir?

    Pičs
    07.05.2021 09:46

    Trampa padomnieks Millers.
    https://www.bbc.com/news/technology-56989500
    Donald Trump has launched a new “communications” website.
    But Mr Miller tweeted on Tuesday that the new website was not the social media platform he had previously hyped.

    07.05.2021 11:39

    Ir arī gab, parler un minds.

    Reklāma