Web Analytics
More
    Reklāma

    Seagate izziņo ārējās atmiņas PS4 un PS5 spēļu konsolēm

    Jaunākie raksti

    Patīkamas ziņas saņēmuši videospēļu un īpaši spēļu konsoļu lietotāji, jo Seagate izziņojusi jaunas ārējās atmiņas, kas sadarbosies ar PlayStation 4 un PlayStation 5 spēļu konsolēm.

    Nav nekāds noslēpums, ka videospēles kļūst arvien ietilpīgākas, un tās ir iespējams papildināt ar dažādām modifikācijām, kas cietajā diskā aizņems vēl vairāk vietas. PS5 gadījumā reāli izmantojamā ietilpība ir 667,2GB, kas ir speciāli fiksēts lielums, lai nodrošinātu ātrāko darbību. Seagate tagad piedāvās 2TB un 4TB ārējās atmiņas, kuras varēs saslēgt ar Sony spēļu konsolēm, izmantojot USB 3.0 pieslēgvietu.

    Reklāma

    Nebūs nepieciešami papildu pieslēgumi un programmatūra, jo īpaši veidotie cietie diski uzreiz savienosies ar pašām konsolēm, un tos varēs izmantot. PS4 gadījumā būs lieliskā iespēja palaist spēles pa tiešo no Seagate atmiņas, taču tas nebūs iespējams PS5 gadījumā. Jaunākajā Sony konsolē uzreiz varēs spēlēt tieši PS4 paredzētās spēles, bet ne speciālās PS5. Līdz ar to ārējā atmiņa vairāk kalpos kā uzglabāšanas vieta.

    Papildu tam Seagate izlaidīs speciālu ārējo atmiņas versiju par godu spēlei Horizon Forbidden West. Lētākā 2TB atmiņa maksās 92,49 USD, bet ietilpīgā 4TB versija 139,99 USD. Pirms laika Seagate paziņoja par 1TB lielu ārējo atmiņu Xbox Series X/S konsolēm.

    AvotseTeknix
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    REALAIS
    19.02.2022 11:52

    Skan pēc reklāmraksta. Man jau ir ārējais ssd disks ar PS5 jau 9 mēnešus. Jebkurš ārējais cietais disks ar to strādās pa lielam. Un svarīga detaļa, no ārējā diska NEVAR spēlēt tikai PS5 paredzētās spēles. No ārējā diska var palaist jebkuru PS4 spēli uz PS5.

    REALAIS
    20.02.2022 10:17

    Bet cik saprotu, tie nemaz nav SSD, tie ir ārējie cietie diski. Tāpēc cenas ir tik lētas par tik lielu apjomu. Es tad lieki ko saku, man jau ir SSD.
    Būtu Seagate piedāvājuši arī SSD ar oficiālajiem Playstation dizainiem.

    Artūrs
    21.02.2022 21:25

    Ieskrūvēju NVMe 2TB SSD, tikai vajag ar heatsink likt. Kad tas aizpildīsies, tad domāšu par ārējo disku PS4 spēlēm.

    REALAIS
    21.02.2022 21:47
    Reply to  Artūrs

    Kruti kruti. Es vēl neredzu iemeslu pirkt iekšējo ssd disku. Man nav tik daudz PS5 spēles ko spēlēju. Un uzreiz iegādājos ārējo ssd priekš ps4 spēlēm. Tev tad laikam ir daudz to spēļu.

    Reklāma