Web Analytics
More
    Reklāma

    Seagate izziņo 1TB lielu SSD atmiņu Xbox Series X/S konsolēm

    Jaunākie raksti

    Pagājušā gada rudenī, kad tika izziņotas jaunākās paaudzes Xbox Series S/X spēļu konsoles, uzņēmums Seagate prezentēja īpaši veidotu 1TB lielu Storage Expansion Card, taču tagad klāstu papildinājusi arī ārēji pievienojama SSD atmiņa.

    Jauno Seagate 1TB SSD Game Drive Xbox varēs pievienot ar USB 3.2 savienojumu, kas nodrošinās arī to, ka atmiņu būus saderīgai ne tikai ar pašām jaunākajām konsolēm, bet arī iepriekšējās paaudzes Xbox One. Cietais disks veidots atbilstošās Xbox krāsās, jo tā korpuss ir melns ar iebūvētu zaļas krāsas LED gaismas lentu, ļoti atgādinot Xbox Series X krāsu shēmu. Atmiņas pievienošana neaizņems daudz laika, jo to vajadzēs fiziski piespraust, bet pēc tam aktivizēt pašā konsolē. Un 1TB ietilpība nodrošinās pietiekami plašu vietu un nepieciešamo ātrumu, lai baudītu spēles augstākajā kvalitātē.

    Reklāma

    Jaunās atmiņas cena varētu būt aptuveni 171 EUR (144,99 GBP), un kā arī redzams bildēs, tad šī SSD atmiņa tiešām ir ļoti maza, jo tās izmēri ir 9,6x5cm, tā kā to būs ļoti ērti pārvietot un dalīties ar savām spēlēm starp Xbox konsolēm.

    AvotsKitguru
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma