Web Analytics
More
    Reklāma

    Nvidia videospēļu straumēšanas serviss oficiāli pieejams LG televizoros

    Jaunākie raksti

    Pagājušā gada novembrī Nvidia izziņoja, ka viņu spēļu straumēšanas serviss GeForce Now Beta jeb testa režīmā sāks darboties LG televizoros, un tagad tas ir pieejams oficiāli.

    Nvidia GeForce Now serviss bez papildu resursiem ļauj spēlēt videospēles no Steam un Epic Games Store, nepieciešams vien internets, un vislabāk, ja ļoti ātrs. Tas būs pieejams LG televizoriem, kuri ir izlaisti vismaz 2021. gadā, tātad principā visiem jaunākajiem modeļiem. GeForce Now lietotni varēs lejupielādēt no LG Content Store pašā televizorā. Tie klienti, kuri iegādāsies jaunu TV laika posmā no 1. februāra līdz 27. martam, saņems sešu mēnešu bezmaksas spēļu straumēšanas abonementu.

    Reklāma

    Jau iepriekš varētu izmantot Nvidia Shield iekārtu, kas kalpoja kā pārveidotājs un ārējā iekārta, ļaujot palaist to pašu GeForce Now uz jebkura ekrāna. Protams, palaist to pa tiešo televizorā noteikti skan ērtāk. Papildu šiem jaunumiem, serviss iegūs iespēju mainīt spēļu izšķirtspēju, balstoties uz interneta savienojuma ātruma vai komponenšu klāstu datorā. Tā izveidota tāpēc, lai spētu koriģēt to robežu, ja straumēšanas izšķirtspēja ir zemāka nekā atļauj pats displejs. Lietotājam būs iespēja ieslēgt augstāku izšķirtspēju, riskējot palielināt savienojuma aizturi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    2SIMS
    03.02.2022 12:28

    Ir iespējas izmantot abus divus shield un LG, uz shield tomēr smoother pieredze un kopējā sajūta labāka.

    Valodas jaucēji
    03.02.2022 18:05
    Reply to  2SIMS

    Kas,kas smoother pieredze? :D ;D

    bobis
    06.02.2022 23:00

    Ar ko spelet, pulti vai televizora pogam. Jau speleju uz cietajam televizora pogam, retro speli kur nieki laizas leja un jasauda nost, pirkstus nejutu un viss velas no rokam.

    Reklāma