Web Analytics
More
    Reklāma

    Nvidia izziņo divus jaunus Shield TV mediju atskaņotāju modeļus

    Jaunākie raksti

    Nvidia izziņojusi uzreiz divas jaunas Shield ierīces – Shield TV un Shield TV Pro. Abi jaunie Shield TV modeļi tiks pie Tegra X1+ procesora un uzlabotām tālvadības pultīm. Tāpat Nvidia papildinājusi Shield TV modeļu darbību ar mākslīgā intelekta attēla upscaling, Dolby Vision un Dolby Atmos atbalstu. Shield TV saņems 2 GB RAM, kamēr Shield TV Pro jau būs 3 GB RAM.

    Shield TV ir cilindriskas formas mediju atskaņotājs, tas ir viegli paslēpjams skatam, Shield TV saņēmis HDMI, Gigabit Ethernet un microSD pievienošanas iespējas. Shield TV atbalsta 802.11ac 2×2 MIMO Wi-Fi un Bluetooth 5.0 bezvadu savienojumus, ierīci darbina Android TV 9 Pie OS ar Google Assistant un Alexa atbalstu.

    Reklāma

    Shield TV

    Shield TV Pro ir 2017. gada Shield TV atjauninājums, tas pat izskatās visai līdzīgi vecajam Shield TV. Shield TV Pro saņēmis HDMI, Gigabit Ethernet un microSD pievienošanas iespējas, kā arī divas USB 3.0 Type-A pieslēgvietas. Arī Shield TV Pro atbalsta 802.11ac 2×2 MIMO Wi-Fi un Bluetooth 5.0 bezvadu savienojumus, ierīci darbina Android TV 9 Pie OS ar Google Assistant un Alexa atbalstu.

    Shield TV Pro

    Ierīcēs ir iebūvēts Nvidia GeForce Now spēļu straumēšanas servisa atbalsts.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    9 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    30.10.2019 07:33

    Man ir 3 dažādi xiaomi boxi un nvidia shield. Xiaomi gļuko, čakarējas un karās, shield ir bijis superstabils (izņemot vienu mēnesi pēc bugaina update) jau vairāk kā 2 gadus. Un supporta ilgums ir nepārspēts Android pasaulē. Pirmais Shield iznāca 2015. gadā ar Android 5.1, tagad tam ir Android 9.
    Par jaunā Shield pulti gan neesmu pārliecināts. Pats gan izmantoju Harmony un oriģinālo pulti nelietoju.

    Guntars K
    30.10.2019 07:52
    Reply to  Roberts T

    Man ir viens Xiaomi Android TV box un nekad nekas nav čakarējies, tā kā vispirms pārbaudi ko lieto, pirms runā. Ar laiku ir novērojama iebremzēšana aplikācijās, bet tas ir tikai normāli, jo jauda šim uz šodienu ir jau zem robežas. Ja nekļūdos bija kaut kādi 40k benči, kamēr Shield ir 140k. Robeža šodien ir kaut kas ap 70k, lai viss raiti kustētos un ielādētos. Un Xiaomi arī atjauno savu softu un ir atjaunojumiem neaprobežots, tā kā nevajag akcentu likt uz to, cik nVidia ir kruts, nepamatoti. Tas ir cits devais ar citiem parametriem un 3x lielāku cenu, dēļ kā suportam ir jābūt līmenī. Ja tā nebūtu, tad neviens viņu nepirktu. Un vēl viena nianse – nejauc Android TV OS ar Android OS, kad runa par versijām.
    Interesanti tikai, cik jaunajam Shieldam ir benču.

    30.10.2019 09:31
    Reply to  Guntars K

    Diviem no 3 regulāri disconnectējas pults, nevar pamodināt, nākas restartēt. 4K blu-ray bremzē, esmu pārbaudījis, saprotu, ko runāju. Parastam lietotājam pie d benči, shield vienkārši strādā…

    Guntars K
    31.10.2019 08:20
    Reply to  Roberts T

    Lai pateiktu, ka 3x jaudīgāks strādā un tas atrisinājis ir tavas problēmas, jābūt absolūti nekompetentam izteikties par tehniku. Ej labāk par pavaru strādā.
    Noteikti tāpēc, ka nepievērs uzmanību benčiem, kā parastais lietotājs, arī pērc mazjaudīgus devaisus un pēc tam čīksti. Nu kā jau parasts lietotājs. :) Benči nosaka visu, kas parastam vajadzīgs. Kad parasts lietotājs sāks beidzot pievērst izmanību tam, kāda jauda uz šo brīdi ir minimums, nevis meklēt procesora frekvences un tēlot, ka no tā kaut ko saprot, tad nebūs viļņiem parasto neapmierināto, kuri pērk morāli novecojušu tehniku.
    Man viss stradā ideāli. Ar pulti nekad nav bijušas problēmas. Tipisks piemērs. Draudzenei bija Redmi kaut kura tur versija. Pirkšanas brīdī bija virs nepieciešamajiem benčiem un 2x jaudigāks par manu. Likās zvērs. Pēc 2 gadiem izteikti parādijās bremzes, aizture pie pārslēgšanos starp torņiem un tīkla režimiem un sāka lēnāk darboties. Progress ir nežēlīgs un ar to ir jasadzīvo. Ja reiz paslīdi zem nepieciešamās jaudas, met arā un pērc jaudīgāku, jo nekādi hard reseti un liekā iztīrīšana nepalīdzēs.

    svimart
    30.10.2019 15:12
    Reply to  Guntars K

    Man arī ir 2 xiaomi box, pults pa retam diskonektējas. Pārējais iet super. Android versija ar atjauninājas uz svaigāku versiju.

    KKTK
    30.10.2019 08:14

    Neko nesaprotu, tās ir ierīces liekā svara palielināšanai?

    Puteklis
    30.10.2019 10:17

    Iespējams muļķīgs jautājums, bet ko ar šo vispār var darīt? Skatīties TV, lūrēt Netflix? Kam šis ir nepieciešams?

    Muah
    30.10.2019 11:07

    Shortcuts, Bcoms iet uz šitiem?

    Sellanne
    30.10.2019 17:11
    Reply to  Muah

    Shortcuts iet, par Bcoms nezinu

    Reklāma