Web Analytics
More
    Reklāma

    Caviar piedāvā iPhone 13 Pro aizmugurē izvietot zeltītu QR kodu

    Jaunākie raksti

    Likās, ka QR kodi jeb kā tos latviski tagad drīkst dēvēt – kvadrātkodi – jau ir novecojusi tehnoloģija, bet pandēmijas laiks tos spēja iznest saulītē. Tagad tā ir tā lieta, bez kuras labāk neiziet no mājas, lai tiktu iekšā kādā publiskā vietā. Šo visu lieliski spēj izmantot uzņēmums Caviar, kas piedāvā ekskluzīvi pārveidotus viedtālruņu modeļus.

    Jaunākais piedāvājums no Krievijas uzņēmuma būs iespēja iegādāties iPhone 13 Pro modeļus ar apzeltītu QR kodu tā aizmugurē. Šo kodu varēs savienot ar jebkādu informāciju klients vēlēsies. Vai tā būs vīzītkartes, sociālo tīklu konti vai kādas mājaslapas. Tas viss būs ļoti šikā izpildījumā, jo kvadrātkods būs klāts ar 18 karātu zeltu. Caviar piedāvās trīs dažādas versijas, no kurām lētākajā apzeltīts būs tikai pats QR kods iPhone aizmugurē, bet dārgākais modelis būs pirmā līdzinieks, kur lielākā daļa telefona aizmugure arī rotāsies īstā zeltā. Trešais modelis veidots iespaidojoties no jaunākās “The Matrix Resurrections” filmas.

    Reklāma


    Pircēji varēs izvēlēties starp iPhone 13 Pro un Pro Max modeļiem. Visi gravējumi būs veikti ar lāzera palīdzību, kā arī telefona sānu malā būs veikts gravējums ar īpašā modeļa numuru. QR kods būs veidots, apzeltot titāna izbīdījumu telefona aizmugurē. Lētākā modeļa cena būs 5700 EUR, bet dārgākā sasniegs 37 670 EUR. Jāatzīst, ka Caviar vienmēr māk pārsteigt ar savu telefonu pārveidošanas piedāvājumu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    15 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Basics
    24.01.2022 09:00

    Kārtējais D&G (dorogo i glupo). Ziņa izdevumam “primātu dzīve” ne tehnoblogam. Uzdrukāt qr kodu – tā nav tehnoloģija, par ko būtu jāraksta.

    Basics
    24.01.2022 12:44

    Modeļus izdomā apple. Šitie taisa padārgus vāciņus/dekorus.

    jjfdhd
    28.01.2022 00:17
    Reply to  Basics

    gruti but skaudigam nabagam, vai ne? gan jau tev kaut kas atradisies gerkenaa vai maksimaa

    Čiekurs
    24.01.2022 09:35

    Un tad mūsu neapdāvinātie lēmumu pieņēmēji izlemj, ka vakcinācijas sertifikāta kvadrātkods būs ar derīguma termiņu, kaut gan varēja mierīgi katram piešķirt to nemainīgu līdz pandēmijas/sertifikātu ēras beigām.
    Ja kādam ir kāds loģisks skaidrojums, kāpēc ir tā kā ir, tad, lūdzu, izstāstiet, jo es šito galīgi nevaru saprast!

    KKTK
    24.01.2022 10:06
    Reply to  Čiekurs

    Ja tu atvētu pilno vakcinācijas plānu, tad atrastu, ka C19 nebūt nav ienīgais kam ir nepieciešama revakcinācija. Ir profesijas, kam teiksim pret stinguma krampjiem ir jāvakcinējas ik 5 gadi – visu laiku kamer strādā attiecīgajā profesijā. Tā kā par “neapdāvinātu” es sauktu tos, kas nezina elementāras lietas.

    Čiekurs
    24.01.2022 10:17
    Reply to  KKTK

    Pag, izdzer otro kafiju un lasi vēlreiz. Es ne par revakcināciju, bet par katru reizi par jaunu piešķirtu kvadrātkodu.
    Doma tieši šādu, vai līdzīgu, kā rakstā minēts, kvadrātkodu fiziskai pārnēsāšanai. Esmu savu smuki ielaminējis. Pēc revakcinācijas varu to mest ārā. Kāpēc nevar sertifikātu piešķirt pie jau esošā koda?

    KKTK
    24.01.2022 10:49
    Reply to  Čiekurs

    Atvaino – pārpratu. Problēmas ar esošā koda statusa maiņu varētu būt tādas, ka statusu vajadzētu mainīt, aktīvs neaktīvs, atkal aktīvs. Tas nozīmē visu DB jāpumpē apkārt pa pasauli (Eiropu) vismaz. Un nevis no vienas valsts uz vienu, bet no visām valstīm uz visām valstīm. Un cik bieži atjaunināt? Reizi dienā, reizi stundā? Izstrādātāji laikam izdomāja, ka tas ir lieka interneta noslogošana.

    Čiekurs
    24.01.2022 19:31
    Reply to  KKTK

    Ok, kopā saliekot tavu un @Name* komentāru, saprotu problēmas būtību. Taču tāpat šķiet, ja ļoti vajadzētu, tad varētu arī to kvadrātkodu katram piešķirt kā personas kodu.
    Jebkurā gadījumā esmu IT idiņš, tāpēc jau sākumā nojautu, ka viss nav tik vienkārši. :D

    Rūdolfs Rancāns
    24.01.2022 11:34
    Reply to  Čiekurs

    Pro tip: uzlīmē QR kodu uz ID kartes

    Maris
    24.01.2022 23:19

    Rūdolfam labākā ideja!

    Boosted
    25.01.2022 20:26
    Reply to  Čiekurs

    Man gan vakcinācijas centrā teica, neskatoties uz to, ka piešķir jaunu QR kodu, sistēma apakšā ta viena, teica ka veicas QR ar būs derīgs.

    Name*
    24.01.2022 11:33
    Reply to  Čiekurs

    Es pieņemu, ka tiek izmantots dinamiskais qr-code, nevis statiskais. Pirmajā gadījumā ir derīguma termiņš otrajā nē. Informācija tiek arī papildināta un pēc drošības principa ir labāk izmantot dinamisko.

    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    24.01.2022 11:19

    Beidzot kaut kas normāls

    Krotow
    24.01.2022 12:37

    Bezgaumību kantorim būs idejas aptrūkušās.

    Reklāma