Web Analytics
More
    Reklāma

    Iesāc jauno darba cēlienu ar Microsoft Surface – kvalitatīviem Windows datoriem un aksesuāriem

    Raksts tapis sadarbībā ar Microsoft Latvia.

    Jaunākie raksti

    Gada nogale tipiski ir tas laiks, kad atskatāmies uz paveikto un saņemamies darīt lielas lietas nākamajā cēlienā. Arī šis gads nav izņēmums un varam papliķēt sev pa plecu par šogad paveiktajiem darbiem un gan domās, gan praktiski sagatavoties 2022. gada darbiem. Lielākā daļa no mums strādā ar Windows darbinātiem datoriem un šogad Kursorā esam aktīvi informējuši par manā skatījumā vieniem no kvalitatīvākajiem šīs platformas produktiem – Microsoft Surface ierīcēm. Tie ir Windows darbināti portatīvie datori un planšetdatori ar skārienjūtīgajiem displejiem, veidoti no augstvērtīgiem premium materiāliem un tos raksturo gaumīgi atturīgs dizains. Un mēs taču zinām, cik liela nozīme ir kvalitatīvu darba rīku izvēlei. Tad arī pašiem ir lielāks prieks aktīvāk darboties un paveikt lielus darbus. Šajā rakstā iepazīsimies ar aktuālo mūsu pusē pieejamo Microsoft Surface ierīču klāstu.

    Surface Pro 8 planšetdators jau pavisam drīz

    Microsoft Surface Pro 7 ir divi-vienā tipa planšetdators, kam varam noņemt tastatūru un ierīci izmantot kā planšetdatoru. Tas ir kvalitatīvi uzbūvēts produkts ar unikāla dizaina “kāju”. Respektīvi, šo ierīci varam izmantot kā portatīvo datoru gan uz galda, gan turot klēpī. Ierīce darbojas ar pilnvērtīgu Windows un jaudīgākajā konfigurācijā Surface Pro var kalpot kā pilnvērtīgs portatīvais dators mūsu ikdienas biroja darbu veikšanai. Īsumā – tas ir visjaudīgākais Surface produktu līnijas portatīvais dators un spēs tikt galā arī ar sarežģītākajiem uzdevumiem, kā multimediju apstrādes darbiem.

    Reklāma

    Septembra tika izziņots Surface Pro 8 un jau februāra sākumā šis produkts būs oficiāli nopērkams arī Latvijā. Tādējādi šis ir labs laiks, lai iegādātos Surface Pro 7 un Latvijas interneta veikalos (Tet e-veikals un RD Electronics) ir pieejami labi piedāvājumi – ne tikai pašu ierīci varam iegādāties ar atlaidi, bet par velti saņemsim arī lielisko Surface Pro Type Cover tastatūru.

    Klāt trešās paaudzes Surface Go planšetdators

    Ja mēs meklējam izmēros vēl mazāku un vieglāku ierīci, tad varam aplūkot Surface Go 3 planšetdatoru. Tas ir Windows 11 darbināts planšetdators, kas aprīkots ar 10.5″ skārienjūtīgu displeju un Microsoft sola līdz 11 stundu ilgu darbību ar vienu uzlādi. Dators sver nieka puskilogramu un principā konkurē ar Apple iPad planšetdatoriem. Arī šim planšetdatoram varam piepirkt klāt tastatūras un rezultātā iegūt mazu portatīvo datoru. Jaunākajā modelī ir iestrādāts jaudīgāks procesors, tomēr joprojām Surface Go lielākais trumpis ir izteikti mazais izmērs un svars. Tas ir arī pats pieejamākais 2-1 planšetdators ar Windows 11 un jaunajā

    Arī pērkot Surface Go 3 kopā ar Surface tastatūru, šobrīd Tet un RD Electronics veikalos varam saņemt 100 eiro ietaupījumu.

    Surface Laptop portatīvais dators – premium produktu cienītājiem

    Ja mēs meklējam Surface portatīvos datorus, tad savu uzmanību varam vērst uz Surface Laptop 4, kas ir premium klases ultrabuks ar skārienjūtīgu displeju. Tas ir patiešām eleganti uzbūvēts dators, ko varam iegādāties 13.5 un 15 collu izmēros un abos gadījumos ierīces korpuss veidots no augstvērtīga alumīnija. Ir pieejamas vairākas gaumīgas krāsas un īpašā “odziņa” ir alkantaras materiāla plaukstu atbalsta zona dažās datora versijās. No mūsu testa labi atceros, ka man ļoti patika Surface Laptop 4 tastatūra – tā ir debešķīga un to novērtēs visi, kas uz datora raksta garus tekstus. Šis dators mūsu pusē ir nopērkams ar AMD Ryzen vai Intel Core procesoru, 8/16/32GB operatīvās un 256/512GB vai 1TB pamatatmiņas opcijām. Lielisks produkts un ne velti tas izpelnījās “Kursors.lv rekomendē” titulu!

    Surface Laptop 4 šobrīd varam iegādāties ar 300 eiro atlaidi RD Electronics vai 1a.lv veikalos.

    Surface Laptop Go portatīvais dators

    Gluži tāpat kā planšetdatoru gadījumā, arī portatīvo datoru jomā mums ir pieejama “mazāka un vieglāka” versija. Es runāju par Surface Laptop Go portatīvo datoru. Microsoft šo datoru dēvē par pašu vieglāko Surface ierīci. Dators sver aptuveni vienu kilogramu un tas ir vieglāks pat pa Apple MacBook Air (M1), ko daudzi uzskata par ultrabuku etalonu. Surface Laptop Go augšējais vāks un tastatūras ietvars veidots no alumīnija, bet datora pamatne no plastmasas. Reāli praksē tas dod tādu patīkamu premium un palielinātas izturības sajūtu. Ierīci var nopirkt gaiši pelēkā, oranža vai zilā krāsā. Ierīce ir aprīkota ar 12.4 collu skārienjūtīgu displeju un šis noteikti būs tas dators, ko būs pavisam viegli paķert līdzi dodoties ārpus mājas vai biroja. Arī šis dators pēc noklusējuma darbojas Windows 10 “S Mode” režīmā, taču to bez maksas var izslēgt un aktivizēt pilno Windows versiju.

    Surface Laptop Go šobrīd varam iegādāties ar 100 eiro atlaidi Tet vai 1a.lv veikalos.

    Surface Pro X apskats jau pavisam drīz

    Jau pašā 2022. gada sākumā mēs plānojam notestēt un sagatavot apskatu interesantajai Surface Pro X mobilajai ierīcei. Tas ir 2-1 planšetdators, kas darbojas ar Microsoft izstrādātu ARM arhitektūras mobilo procesoru (varam vilkt zināmas paralēles ar Apple M1 procesoru) un nodrošina ne tikai iespaidīgu jaudu, bet arī 13 stundu ilgu darbību ar vienu uzlādi. Mani pašu ļoti interesē, kā šis produkts darbosies praksē. Šo ierīci Latvijā jau var iegādāties 1a.lv interneta veikalā.

    Divu veidu Surface austiņas

    Jau testējot Surface portatīvos datorus un planšetdatorus, secināju, ka šīm ierīcēm tiek piedāvāti ļoti kvalitatīvi aksesuāri – tastatūras, irbuļi, dokstacijas u.c. Tomēr vislielākā interese man bija par Surface audio produktiem. Iegādei ir pieejamas mazās Surface Earbuds ausīs ieliekamās austiņas, kas pārsteidz ar unikālu (bet reizē arī praktisku) dizainu un lielās pāri ausīm velkamās Surface Headphones 2. Arī šīs lielās austiņas izpelnījās “Kursors.lv rekomendē” titulu par savu ilgo darbības laiku ar vienu uzlādi, super stabilo darbību un spēju ļoti ērti pārslēgties starp divām ierīcēm. Es pat teiktu, ka Surface Headphones 2 ir viens no patīkamākajiem šī gada tehnoloģiju atklājumiem!

    Microsoft Surface produktu un aksesuāru klāsts ir plašs un spēs apmierināt teju ikviena pircēja intereses. Tās ir kvalitatīvi nostrādātas un gaumīgas ierīces, kas būs lieliski darba un izklaides rīki braši iesoļojot 2022. gadā!

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma