Web Analytics
More
    Reklāma

    Aptauja atklāj, ka 83% mileniāļu paaudzes miljonāru pieder kriptovalūtas

    Jaunākie raksti

    Medijs CNBC veicis pētījumu par to, kādos finanšu instrumentos cilvēki veic savus ieguldījumus, un par visai lielu pārsteigumu kļuvis tas, ka liela daļa no milleniāļu gadagājuma miljonāru pieder kriptovalūtas.

    Šobrīd par dažādām blokķēžu tehnoloģijām un kriptovalūtām dzirdam ik uz stūra, tā kā tas nav nekāds pārsteigums, ka cilvēkiem ir interese par šo finanšu instrumentu, kas īsā laikā var nest ļoti lielu peļņu. CNBC veiktais pētījums atklājis tirgus tendenci, ka cilvēki, kuri dzimuši laikā no 1980. līdz 2000. gadam un kuru ieguldījumu vērtība pārsniedz vienu miljonu, pieder ļoti daudz kriptovalūtu. Vairāk nekā puse no tiem, proti, 53% aptaujāto savā ieguldījumu portfolio kriptovalūtas aizņem pat pusi vērtības. Aptuveni viena trešā daļa ir ieguldījusi pat 75% no visa šajā instrumentā.

    Reklāma

    Tas var šķist kā liels pārsteigums, tomēr šī paaudze informāciju un pasauli uztver citādāk. Šādas investīciju izvēles var ietekmēt arī tas, kas TikTok paaudze šobrīd var kļūt par miljonāriem principā ieguldot smieklīgu nosaukumu kriptovalūtās. Tā ir vairāk kultūra nekā pamatots lēmums investēt stabilā finanšu instrumentā. Ir ļoti liela starpība starp mileniāļiem un vecākajām paudzēm, kurās kopā apmēram 29% cilvēku iegulda kriptovalūtās.

    Tāpat mileniāļi norāda, ka arī 2022. gadā turpinās ieguldīt tieši šajā blokķēžu risinājumā un finanšu instrumentā, kā arī ieguldījumu apjoms pat varētu augt. Līdz ar to finanšu pārvaldītājiem būs jāpielāgojas situācijai, lai jaunos miljonārus motivētu pārskatīt sava ieguldījuma portfeļa statusu un sadalījumu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Gundars
    21.12.2021 12:24

    Nullīšu un vieninieciņu bagātnieki. Mums pienākas, jo mēs esam!! Prasītāju un tiesību paaudze. Došana tiek pastumta tālu malā. Kas būs, kad nebūs vairāk to veco dinozauru, uz kuru bāzes šie mileniāļi var izklaidēties, neko principā nedarot, bet paliekot stāvus bagāti? Kurš tad viņiem apmierinās viņu vajadzības? Datorkodiņus vai tokenus vēderā neiebāzīsi, pajumti tie nedos. Pat kārtējais ifoons tomēr ir rūpnīcā ražots, nevis uzģenerēts virtuāli. Kādam tomēr vajadzēs pa vecam būvēt, ražot pārtiku, apgērbu, pārvietošanaās transportu, nodrošināt inženiersistēmas. Sačakarēt sistēmu var, bet jādzīvo jau arī pašiem tajā būs.

    Milenial
    22.12.2021 14:03
    Reply to  Gundars

    Ko nu te muldi!
    Mileniāļiem ir 30+ un viss tur ir kārtībā!
    Drīz lielākā daļa inženieru, skolotāju, ārstu, dažādu arodu meistaru utt., būs mileniāļi, boomeri jau pamazam dodas pensijā!
    Un mileniāļiem par spīti kara “neesamībai” galīgi nav vieglāka dzīve, kā boomeriem, vai babyboomeriem….

    Krotow
    21.12.2021 19:06

    Līdz kripto nokriptēsies, nozagsies vai aizliegsies. Tad atklāsies ka lai tiktu pie maizes klaipa, arī jāstrādā.

    Basics
    21.12.2021 19:16
    Reply to  Krotow

    Nu beidz. Augļotāji u.c. kas nedz ara, nedz ēvelēja, bija jau krietni pirms Ada Lavleisa iztēlojās algoritma ideju.

    Reklāma