Web Analytics
More
    Reklāma

    Pentagonam būs īpaša nodaļa NLO pētīšanai

    Jaunākie raksti

    ASV Aizsardzības departaments, ko plašāk zinām ar vārdu Pentagons, paziņojis par to, ka tiks izveidota jauna nodaļa, kas nodarbosies ar neindentificētu lidojošu objektu pētīšanu.

    NLO tēmats (angliski UFO) ir bijis viens no tiem, kas sabiedrībā ir veicinājis veselu kultu, filmu un seriālu veidošanos, tomēr viss arī nav tik atrauti no realitātes. Uz to norāda šāds solis no ASV Aizsardzības departamenta, izveidojot īpašu nodaļu, kas angliski nodēvēta par Airborne Object Identification and Management Synchronization Group (AOIMSG). Šoreiz nemēģināšu nodarboties ar latviskošanu, jo galvenais ir šīs nodaļas mērķis. Tā nodarbosies uz lidojošu objektu izpēti, kas sķērsos militāro gaisa telpu un nebūs identificējami.

    Reklāma

    Šī gada jūnijā ASV tika publiskots paziņojums, ka vairāku gadu laikā gaisa telpu ir šķēršojuši 140 neindentificēti lidojoši objekti, kas var kaitēt drošai telpas izmantošanai un nacionālajai drošībai. Būs interesanti redzēt, ko šim departemantam izdosies atklāt un kādus reālus draudus novērst. Pagājušā gada vasarā ASV paziņoja par to, ka tikusi radīta īpaša kosmosa spēku vienība, kuras mērķis būs nodarboties ar dažādām kosmosa operācijām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma