Web Analytics
More
    Reklāma

    Kvalitatīvas preces mājoklim par vislabākajām cenām – 6 TOP piedāvājumi no veikala Megamesto

    Jaunākie raksti

    Jau esam pieraduši, ka veikali mūs, pircējus, novembrī lutina ar atlaidēm. Daudzi ne tikai plāno remontēt savus mājokļus, bet jau sāk plānot Ziemassvētku dāvanas, tāpēc ļoti rūpīgi gatavojas izpārdošanām, gatavo dāvanu sarakstus, kā arī salīdzina un seko līdzi cenu izmaiņām.

    Tajā pašā laikā rodas virkne jautājumu: vai ir vērts gaidīt izpārdošanas beigas, kad atlaides būs vislielākās, vai arī paķert vēlamo preci ar izsludināto sākuma atlaidi, kamēr tā vēl ir spēkā? Kādas preces ir vislabāk iegādāties tagad?

    Reklāma

    Piedāvājam Jums dažas ļoti iecienītas mājokļa labiekārtošanas preces, kuras rudens izpārdošanas laikā varēsiet iegādāties veikalā Megamesto ar vislabākajām sezonas atlaidēm!

    Robots putekļu sūcējs

    Mūsdienīgi mājokļi vienkārši nav iedomājami bez šī palīga. Ja Jums vēl nav – pasteidzieties! Jūs daudz ātrāk sakārtosiet māju un bez problēmām uzturēsiet grīdu mirdzoši tīru.

    Robots putekļu sūcējs Xiaomi Roborock S7 izmanto inteliģento navigāciju un HyperForce putekļu sūcēja sistēmu, tāpēc ļoti rūpīgi attīra grīdu, savācot gan ļoti smalkus putekļus no cietām grīdām, gan arī matus no paklājiem.

    Šim modelim var pieslēgt arī automātisko putekļu iztukšošanas staciju, kas nozīmē, ka robota putekļu tvertne nebūs jāiztukšo pēc katras tīrīšanas reizes! Putekļi tiks savākti 470 ml lielajā putekļu iztukšošanas stacijā, kas būs jātīra retāk.

    Xiaomi Roborock S7 ir aprīkots ar kvalitatīvu mazgāšanas funkciju, tāpēc atliek tikai nomainīt uzgali un Jūsu grīda tiks pilnībā iztīrīta!

    Ar vienu uzlādi tīrīšanas sesijas laikā robots var iztīrīt līdz pat 200 kvadrātmetriem un sūknēt grīdu līdz 3 stundām.

    Xiaomi Roborock S7 būs pieejams pārdošanā tikai par €524.00!

    Bezvadu putekļu sūcējs

    Ērts, elastīgs, jaudīgs un ilgtspējīgs – JIMMY JV85 Pro ir lielisks palīgs mājsaimniecībā.

    Izmantojot bezvadu putekļu sūcēju, tīrības uzturēšana kļūst ārkārtīgi vienkārša. Elastīgā metāla iesūkšanas caurule ļaus ērti iztīrīt grūti aizsniedzamas vietas spraugās vai zem mēbelēm, aizsniedzot pat ļoti neērtus stūrus.

    Pēc vienas akumulatora uzlādes varat sūknēt pat līdz 70 minūtēm ar iesūkšanas jaudu līdz 200W! Šis putekļu sūcējs ir unikāls ar horizontāli strādājošu ciklona konstrukciju, kas nodrošina jaudīgāku putekļu savākšanu.

    Putekļu sūcējam ir divi uzgaļi: 50 mm kombinētais iesūkšanas uzgalis, kas savāc netīrumus un putekļus gan no cietām, gan mīkstām virsmām, un paklāju uzgalis ar neilona sariem un gumijas sloksni dziļai paklāju tīrīšanai.

    Modernais un jaudīgais JIMMY JV85 Pro ir tehnoloģisks pierādījums tam, ka putekļu sūcējam vairs nav nepieciešams vads. Izpārdošanas laikā šī bezvadu putekļu sūcēja cena būs tikai €252.99!

    Elektriskais galda rāmis

    Pēdējo gadu realitāte ir parādījusi, ka ērta darba vieta mājās ir obligāta. Iegādājoties elektriskā galda rāmi ACGAM ET225E, Jūs varat iegūt savā īpašumā visērtāko darba vietu.

    Funkcionālais galda rāmis pie kura ērti varēsiet pielāgot galda virsmu sava mājokļa interjeram, būs viegli pielāgojams jebkuram ģimenes loceklim! Nospiežot pogu var regulēt galda augstumu, nezaudējot galda stabilitāti, jo tas ir aprīkots ar īpašu dubultmotora dizainu! Ja pacelšanās vai nolaišanās laikā rodas šķēršļi, galds nofiksējas, lai nodrošinātu maksimālu drošību. Ir iespējams saglabāt trīs augstuma pozīcijas.

    Galda rāmis ir izgatavots no 2 mm bieza tērauda un iztur ķermeņa svaru līdz 125 kg. Pateicoties regulējamai konstrukcijai, rāmja izmēri garumā ir 120 cm-180 cm  un platumā 60 cm-80 cm, un iespējamais galda augstums ir no 62 cm līdz 127 cm.

    Konstrukcijas montāža ir ārkārtīgi vienkārša, rāmja salikšana prasīs tikai 10 minūtes.

    Labākais atlaižu piedāvājums ir Megamesto e-veikalā tikai izpārdošanas laikā – rāmis ACGAM ET225E tikai par €223.99!

    Fitnesa skrejceliņš

    Kustība ir svarīga neatkarīgi no laikapstākļiem ārā! Skriešanas/pastaigu celiņš mudinās Jūs sportot arī mājās un tādējādi uzlabos Jūsu fizisko un emocionālo labsajūtu.

    WalkingPad C1 fitnesa skrejceliņš ir viegls, mobils un neaizņem daudz vietas mājās! Mīkstais, polsterētais EVA slānis aizsargās Jūsu locītavas un nodrošinās arī maksimālu komfortu.

    Iešanas intensitāti var regulēt ar tālvadības pulti, vai vienkārši mainot pēdas stāvokli un ierīce atpazīs signālu. Izmantojot lietotni WalkingPad, Jūs varat izsekot līdzi saviem sporta datiem, iestatīt programmas un fiksēt ķermeņa izmaiņas.

    Izpārdošanas laikā WalkingPad C1 varēs iegādāties par € 259.99!

    Bezvadu skaļrunis

    Mūzika ir ļoti svarīgs elements vēlamās noskaņas radīšanai. Tronsmart Element Mega Pro bezvadu skaļrunis ar patentētu SoundPulse tehnoloģiju ir kaut kas tāds, ko Jūs nevarat palaist garām!

    • Spēcīgs bass — 60W jauda nodrošina spēcīgu basu skaņu.
    • Stereo tehnoloģija — varat savienot pārī vairākus Tronsmart Element skaļruņus, lai radītu patiesu stereo kvalitāti telpā.
    • NFC savienojums.
    • EQ efekti.
    • Pasargāts no ūdens un putekļiem.
    • Ar balss vadības sistēmu!
    • Atkārtoti uzlādējams 10400 mAh akumulators līdz pat 10 stundām nepārtrauktai mūzikas atskaņošanai!

    Izpārdošanā Tronsmart Element Mega Pro skaļruņa cena būs tikai €64.99!

    Elektriskais velosipēds

    Salokāmais elektriskais velosipēds FIIDO D4S ir ergonomisks un videi draudzīgs braukšanai pilsētā.

    Ērti var nobraukt arī lielākus attālumus, jo pēc vienas akumulatora uzlādes var nobraukt līdz pat 80 km!

    FIIDO prioritāti piešķir ne tikai tehnoloģijām, bet arī Jūsu komfortam – 20 collu piepūšamās gumijas riepas ir piemērotas braukšanai pa dažādiem ceļa segumiem. Velosipēda korpuss sver tikai 18.5 kg un tam ir ļoti ērta salocīšanas funkcija! Velosipēdu būs ērti pārvadāt automašīnas bagāžniekā, un būs daudz vieglāk tam atrast vietu mājās.

    Elektriskais velosipēds FIIDO D4S izpārdošanas laikā maksās tikai €674.99!

    Joprojām šaubāties, kā gūt maksimālu labumu no izpārdošanas?

    Mūsu padomi:

    • Sagatavojiet iepirkumu sarakstu. Plānojiet, ko vēlaties nomainīt, kas Jums varētu būt nepieciešams tuvākajā nākotnē. Spontāni pirkumi, lai arī cik tie būtu izdevīgi, reti tiek izmantoti.
    • Izsekojiet preces faktisko cenu. Pārdevēji izmanto dažādus trikus, lai pārliecinātu Jūs pirkt preces. Viens no tiem ir slēpt preces patieso cenu. Salīdziniet un pārliecinieties, ka iegādājaties preci ar vislabāko atlaidi.

    Aicinām Jūs apmeklēt Megamesto e-veikalu sezonas izpārdošanas laikā!

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    11 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Juris
    10.11.2021 21:56

    MegaMesto izlecošais baneris lika ieslēgt adblocku šai lapai. Popup reklāmas ir gandrīz sliktākais, kas var būt, tumšākie elles nostūri ir pietaupīti tiem, kuri laiž reklāmas ar automātisku audio celiņu.

    Kursors.lv
    10.11.2021 21:58
    Reply to  Juris

    Atvaino, pēc trīs dienām kampaņa būs galā un varēsi slēgt laukā to elles spraudni :)

    Domualds
    10.11.2021 23:13

    :D
    “tehnoloģiju portāls” jau tik zemu krīt, ka met affiliate linkus uz random Ķīnas veikaliem par precēm, ko paši nav pat apskatījuši :D :D :D

    Rrr
    10.11.2021 23:15
    Reply to  Domualds

    Dropshipping veikals

    Kursors.lv
    10.11.2021 23:19
    Reply to  Domualds

    Pirmkārt, blogs. Otrkārt, skaties, kas ir autors šim rakstam.

    Kaspars Kultenis
    10.11.2021 23:39

    Ā, reklāma nomaskēta kā raksts? Tad viss OK 👍🏽

    Kursors.lv
    11.11.2021 07:39

    Tas ir reklāmraksts. Ik pa laikam mums tādi ir. Un tad šiem rakstiem ir norāde, ka tā ir reklāma.

    Elektriķis
    11.11.2021 08:43

    Paskaties piemēram “bild.de” – dara tieši tāpat. Raksts godīgi iezīmēts kā reklāma. Bet interesantākās lietas par maksu. Priecājies ka Kursorā nav maksas sadaļas.

    zzz
    11.11.2021 20:08

    Vibratori bus uz atlaidem?

    rivn
    11.11.2021 21:12
    Reply to  zzz

    Gan vibras, gan vagīnas. Ar krāsainiem LED un aktīvo dzesēšanu. Ar bezvadu lādēšanu un iestatīšanu no telefona. Čaklākajiem lietotājiem tiks piedāvāta PRO firmwāre ar pārējiem nepieejamām iespējām. Zvaniet 11-1111-1111 vai apmeklējiet 1111.shop

    Skābene
    12.11.2021 15:15
    Reply to  zzz

    Tikai tiem, kas raksta godīgus gadžetu apskatus Kursoram! :)

    Reklāma