Web Analytics
More
    Reklāma

    Amazon Prime Day pirmajā dienā amerikāņi iztērējuši 6.4 miljardus dolāru

    Jaunākie raksti

    Šīs nedēļas sākumā norisinājās ikgadējais Amazon Prime Day atlaižu laiks, kas noritēja divas dienas. Pirmajā dienā, kas notika 11. jūlijā, pircēji ASV iztērējuši 6.4 miljardus dolāru.

    Tas ir par gandrīz 6% vairāk, ja salīdzina ar šo laiku gadu iepriekš. Tie ir līdz šim lielākie ieņēmumi no interneta tirdzniecības vienā dienā 2023. gadā. Amazon Prime Day uzņēmumam sniedz iespēju gan piesaistīt jaunus klientus, gan nostiprināt attiecības ar jau esošajiem Prime abonentiem.

    Reklāma

    Vislielāko pārdošanas pieaugumu piedzīvojusi dažādu ikdienas ierīču kategorija, kurā tika apgrozīts par 37% vairāk naudas nekā vidēji dienā jūnijā. Nākamais lielākais pieaugums ar 26% bija rotaļļietu kategorijā, bet apģērbam tie bija 26%. Vidējā pasūtījuma summa pirmajā Amazon Prime Day dienā bija 56.64 dolāri, bet iepriekšējā gadā tie bija 53.14 dolāru, kas ir par 6.2% vairāk.

    Arvien lielāku popularitāti iegūst opcija par pirkumu norēķināties vēlāk, ko šoreiz izmantojuši 6.4% pircēju. Tāpat neliels kāpums ir redzams tajā, ka cilvēki vairāk iepērkas tieši no mobilajām ierīcēm. Proti, 43.7% izmantojuši viedtālruņus, tikmēr iepriekšējā gadā tie bija 42.7%. Kā redzams, tad par nekādu krīzi īsti sūdzēties nevarētu, jo tiek sasniegti rekordaugsti pārdošanas apjomi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma