Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple pieņem darbā bijušo Tesla autopilota programmatūras direktoru

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums Apple papildinājis savu darbinieku pulku ar bijušo autobūves uzņēmuma Tesla inženieri Kristoferu Moru (Christopher Moore), kurš iepriekš darbojies tieši autopilota programmatūras izstrādē elektriskajām Tesla automašīnām.

    Mors savu uzmanību ir iematojis arī ar to, ka ir krietni kritiskāk izteicies par autopilota iespējām, jo Musks apgalvo, ka jau šajā gadā Teslām būtu jāspēj pārvietoties pilnībā bez cilvēka iesaistes. Tomēr inženieris Mors ir nedaudz piezemētāks, un iepriekš šo viedokli apšaubījis. Tagad viņš ir pievienojies tehnoloģiju gigantam Apple, kas visticamāk ir vēl viens pierādījums tam, ka uzņēmums tiešām varētu strādāt pie savas automašīnas izveides, kaut arī tas joprojām nav oficiāli apstiprināts.

    Reklāma

    Kristofers Mors Apple darbojas jau kopš iepriekšējā gada beigām, un izskatās, ka arī Apple tādējādi strādā pie savas autopilota programmatūras automašīnām. Tomēr tas viss ir joprojām miglā tīts. Saistībā ar potenciālo Apple automašīnas ražošanu, par komandas galveno nesen ir iecelts inženieris Kevins Linčs (Kevin Lynch), kurš savulaik piedalīties tieši Apple Watch viedpulksteņa izstrādā no pašiem pamatiem. Kupertīno bāzētajam uzņēmumam komandā jau ir arī citi bijušie Tesla darbinieki, kuri atbildējuši par transmisiju izstrādi (Michael Schwekutsch), kā arī galvenais interjera dizainers (Steve MacManus).

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    hmmm :)
    08.11.2021 20:43

    Lai pilnībā cilvēki varētu tikai Apple ekositēmas produktus izmantot, vajadzētu arī sākt izgatavot Apple apakšbikses.

    Kursors.lv
    08.11.2021 21:06
    Reply to  hmmm :)

    Apple lupatiņas jau ir un no tām gan jau var uzšūt arī apakšbikses :)

    Reklāma