Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple nākas izmantot iPad planšetdatoru detaļas, lai ražotu iPhone 13

    Jaunākie raksti

    Lai spētu saražot un laikus piegādāt jaunos Apple iPhone 13 viedtālruņus, uzņēmums licis mainīt ražošanas plānus, tajos izmantojot iPad planšetdatoru detaļas.

    Acīmredzot Apple ir skārušas komponenšu piegāžu problēmas, kaut arī tika runāts, ka tā nav. Šis ir visai tiešs apliecinājums, jo iPhone un iPad uzbūvē tiek izmantotas vienas un tās pašas detaļas, kas ļauj šādi pārslēgt ražošanu, koncentrējoties vairāk uz vienas ierīces saražošanu. Kā norāda informācija, tad pēdējo divu mēnešu laikā planšetdatoru ražošanas apjoms krities par 50%, lai kāpinātu iPhone 13 modeļu sagatavošanu. Iespējams, ka jauno viedtālruņu ražošanā pat tiek izmantotas komponentes no iepriekšējo paaudžu iPhone modeļiem, jo arī tās ir līdzīgas. Šeit gan uzreiz gribas jautāt par kvalitāti un jaudu.

    Tas nozīmē, ka pēc septembra prezentācijas pieprasījums pēc iPhone 13 ir pietiekami liels, kā arī to veicina tuvojošā svētku sezona. Kā ziņojām pirmdien, tad Microsoft kļuvis par pasaules vērtīgāko uzņēmumu, kas otrajam liek koncentrēties uz pārdošanas rezultātu uzlabošanu, nodrošinot iPhone piegādes šajā gadā. Tiesa, arī iPad planšetdatoriem šis gads ir pietiekami labs, jo 2021. gada deviņos mēnešos pārdotas jau 40,3 miljoni vienības. Tas ir par 17,8% vairāk, salīdzinot ar 2020. gada periodu.

    Apple iPhone 13 apskats – nekas īsti jau nav mainījies, bet tomēr…

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma