Web Analytics
More
    Reklāma

    Skype jaunā versija saņēmusi dizaina un darbības uzlabojumus

    Jaunākie raksti

    Saziņas serviss Skype paziņojis par gaidāmajām dizaina izmaiņām un darbības uzlabojumiem, kas tieši skars videozvanu izmantotājus.

    Kad jau likās, ka Skype vairs nav tik aktuāls, šajā pandēmijas laikā pārsvarā izmantojot Zoom un Microsoft Teams platformas, tomēr Skype savā azotē ir paslēpuši pāris jaunumus. Kaut arī izmaiņas vēl tikai gaidāmas, bet par tām jau ir pieejama oficiāla informācija. Viens no lielākajiem jaunumiem būs pārveidots ekrāna izkārtojums, kad tiks veikti videozvani. Tagad būs iespējams mainīt dažādus skatus, lai rādītu tikai tos, kuriem ir ieslēgts video vai visus, kas piedalās zvanā, ar iespēju atslēgt savu skatu. Uzsvars tiks likts uz to, ka videozvana dalībnieki tiks attēloti režģī, lai tādējādi nepazaudētu kādu zvana dalībnieku.

    Reklāma

    Avots: Skype
    Avots: Skype

    Varēs izvēlēties arī citus skatus, bet tie ir identiski Microsoft Teams, piemēram, rādīt tikai runātāju vai visus lietotāju attēlot digitālajā klasā, lai radītu kopības sajūtu. Viena no foršajā lietām būs tā, ka fona maiņa būs pieejama arī cilvēkiem bez kamerām, lai nedaudz atsvaidzinātu pelēko digitālā cilvēka fonu. Skype ir strādājuši arī pie darbības uzlabojumiem, nodrošinot par trešdaļu ātrāku datoros lietoto programmu, bet līdz pat 2000% ātrāku Android lietotnes darbību. Zvana laikā varēs ērti pievienot otru bildi, telefonā vienkārši noskenējot QR kodu. Tas ļaus rādīt gan savu seju, gan ar otru kameru kādu materiālu.

    Avots: Skype

    Vizuālas izmaiņas piedzīvos arī Meet Now serviss, kas videozvanus ļauj veikt bez reģistrēšanās, un tas bija visai noderīgi tieši pandēmijas sākumā, kad lielai daļai sabiedrības tas bija vitāli nepieciešams, bet nebija vēlmes darboties ar reģistrēšanos citās platformās.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma