Web Analytics
More
    Reklāma

    “Zoom” nāk klajā ar jaunu funkciju, kas varētu uzlabot online mācību kvalitāti

    Jaunākie raksti

    Jaunais mācību gads tuvojas straujiem soļiem. Skaidrs, ka tas atkal būs citādāks kā parasti, un jābūt gataviem arī mācībām attālināti. Tam skolas izmanto dažādus videokonferenču rīkus, tostarp “Zoom“, “Microsoft Teams“, “Google Meet” un citas. Nav noslēpums, ka šāds mācību formāts liek skolēniem justies izklaidīgāk, tik ļoti nekoncentrēties uz mācīto, nodarboties ar blakus lietām utt. “Zoom” to vēlas mainīt, tāpēc nācis klajā ar jaunu “Focus Mode” režīmu, kas skolotājiem ļaus labāk pārvaldīt virtuālās mācību stundas.

    Kad “Focus Mode” režīms ir aktivizēts, sapulces dalībnieki nevarēs redzēt viens otra video vai ekrāna kopīgojumus. Vienlaikus virtuālās istabas saimnieks – skolotājs – varēs pārraudzīt visu dalībnieku – skolēnu – video un sekot līdzi skolēnu iesaistei. Jauno funkciju varēs izmantot atkarībā no vajadzības. Piemēram, ja skolotājs rāda prezentāciju, šo režīmu var aktivizēt, savukārt, kad pienācis laiks diskusijai – “Focus Mode” izslēgt. Vienlaikus visiem joprojām būs iespēja redzēt dalībnieku vārdus un emocijikonas.

    Reklāma

    Protams, “Focus Mode” funkciju varēs izmantot ne tikai skolas, bet arī uzņēmumi sapulču laikā, lai noturētu darbinieku uzmanību. Paredzams, ka šī iespēja būs bez maksas un atrodama zem pogas “vairāk” (more).

    AvotsVerge
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma