Web Analytics
More
    Reklāma

    “Microsoft Teams” aktīvo lietotāju skaits trīs mēnešu laikā pieaudzis par 100 miljoniem

    Jaunākie raksti

    27. jūlijā uzņēmumi izziņoja savus ceturkšņa ieņēmumus un cita veida statistiku, kas ļauj mums saprast, cik veiksmīgi vai neveiksmīgi tad tiem gājis. Arī “Microsoft” publicēja šādu informāciju, un viens no risinājumiem, ar ko kompānija joprojām var lepoties, ir pandēmijas laikā lielu popularitāti guvušais videokonferenču rīks “Microsoft Teams”, kas sasniedzis jau 250 miljonus aktīvo lietotāju mēnesī. Tas ir ievērojams skaits, jo pirmā ceturkšņa beigās tie bija 145 miljoni lietotāju.

    Būtiski, ka “Microsoft” integrējis “Teams” savā jaunajā operētājsistēmā “Windows 11”, tādējādi padarot to pieejamāku arī ikdienas lietotājiem, kuri vēlas caur videozvanu sazināties ar ģimeni un draugiem. Tā kā “Windows 11” pašreiz darbojas tikai beta versijā, tad šādu lietotāju skaits līdz gada beigām noteikti palielināsies, kad jaunā operētājsistēma būs pieejama visiem gribētājiem.

    Reklāma

    Straujais “Microsoft Teams” lietotāju skaita pieaugums, protams, saistāms ar attālinātā darba turpināšanos, kas saistībā ar Covid-19 izplatību ievilcies visu pavasari, un, visticamāk, lielās kompānijas nemaz nesteigsies ar klātienes darba atsākšanu arī rudenī. Tāpēc vismaz videokonferenču rīku izstrādātāji šajā ziņā var gavilēt.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma