Web Analytics
More
    Reklāma

    Bijušais Apple dizainers Džonijs Īvs sadarbosies arī ar Ferrari

    Jaunākie raksti

    Bijušā Apple dizainera Džonija Īva uzņēmums LoveFrom paziņojis par sadarbības uzsākšanu ar leģendāro itāļu autobūves uzņēmumu Ferrari.

    Kopš Īvs paziņoja par Apple pamešanu un sava uzņēmuma atvēršanu 2019. gadā, viņa sadarbības partneru loks nav bijis pārāk skaļš, ja vien neskaita īres pakalpojumu sniedzēju Airbnb. Taču tagad šim portfelim pievienojies visai zināms un nopietns vārds – Ferrari. Tāpat sadarbība paralēli noslēgta ar uzņēmumu Exos, kas ir Ferrari holdinga kompānija. Pagaidām arī nav plašāka informācija par to, ko tad šī sadarbība varētu nest. Viens no variantiem varētu būt LoveFrom dalība Ferrari elektroauto izstrādē, kuru paredzēts prezentēt 2025. gadā, tomēr liekas, ka tam jau varētu būt nedaudz par vēlu. Ir versija, ka Īva uzņēmums varētu radīt atbilstošu aksesuāru līniju, par godu šim notikumam.

    Reklāma

    Katrā ziņā jau šobrīd ir sacelta pietiekami liela ažiotāža, jo Džonija Īva vārds ir plaši pazīstams, un viņa rokrakstu varam redzēt Apple produktos. Īvs jau iepriekš ir izteicis savu viedokli par modernajām automašīnām, ka tās ir “bezjēdzīgas”, līdz ar to būs interesanti pasekot, vai šī sadarbība ar tādu auto brendu kā Ferrari, ienesīs kādas jaunas vēsmas šajā nozarē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma