Web Analytics
More
    Reklāma

    Dizaina šefs Džonijs Īvs pametis Apple

    Jaunākie raksti

    Jau vasarā bija zināms, ka Džonijs Īvs (Jony Ive) vismaz daļēji pametīs Apple, jo viņš izveidoja pats savu uzņēmumu kopā ar senu kolēģi. Šobrīd Džonija Īva vārds izņemts ārā no Apple sniegtās informācijas par uzņēmuma vadību.

    Kopš 2015. gada Džonijs Īvs bija paaugstināts amatā no vecākā viceprezidenta uz Apple vēsturē pirmo dizaina direktoru (Chief Design Officer).

    Džonija Īva veikums Apple produktos ir zināms visiem – viņš ir veidojis iOS operētājsistēmas izskatu un Apple Watch kopējo filozofiju. Īvs ir piedalījies arī Apple Campus 2 dizaina izveidē, un uzņēmums novērtēja viņa milzīgo ieguldījumu.

    Džonijs Īvs izveidojis uzņēmumu LoveFrom, turklāt Apple ir kļuvis par šī uzņēmuma klientu. Nav gan zināms, cik ļoti Džonijs Īvs piedalīsies nākamā gada iPhone un citu Apple produktu izveidē. Jebkurā gadījumā Džonijam Īvam vairs nepiederēs pēdējais vārds par Apple produktu izskatu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Rūdolfs Putniņš
    29.11.2019 13:56

    Bout dam time.

    Artis
    29.11.2019 19:48

    Īvs vai Aivs?

    Kursors.lv
    30.11.2019 09:15
    Reply to  Artis

    Aivs

    digitalk
    30.11.2019 00:01

    veidojis iOS operētājsistēmas izskatu — abus? (es vairāk neatceros). otrais, sekojot modernajām tendencēm, palika plakans un pliekans. pirmais, ar saknēm no OS X, bija vizuāli labi nostrādāts.

    Reklāma