Web Analytics
More
    Reklāma

    “Ferrari” vadītājs līdz 2025. gadam sola radīt elektroauto

    Jaunākie raksti

    Itaļu sporta auto ražotājam “Ferrari” jau ir pieredze, konstruējot mašīnas ar hibrīdpiedziņu, taču autoražotājs gatavojas piedāvāt arī elektroauto. Ikgadējās sanāksmes laikā uzņēmuma pagaidu vadītājs Džons Elkans investoriem atklājis, ka pirmais pilnībā elektriskais “Ferrari” būs gatavs līdz 2025. gadam.

    “Kā tas sagaidāms, mēs latiņu esam uzstādījuši ļoti augstu – izmantojot motoru sportā gūtās zināšanas, esam radījuši mūsu hibrīdauto “SF90 Stradale” un “SF90 Spider”, kas sevī apvieno pašas labākās “Ferrari” tradīcijas gan dizainā, gan sniegumā,” skaidro Elkans.

    “Ferrari” vadītājs arī saka, ka topošais elektroauto būs tieši tik labs, cik varētu iedomāties un sagaidīt no “Ferrari”, ņemot vērā nozīmīgo notikumu ražotāja vēsturē. Itāļu autoražotājs turpina darbu pie sava krosovera “Purosangue”, tāpat tiek plānota dažādu autonomās braukšanas tehnoloģiju pielietošana – “Ferrari” negrasās būvēt pilnīgi autonomu mašīnu, taču ieviest dažādas tehnoloģijas tas neliedz – īpaši GT klases mašīnās, kuras paredzētas lielu attālumu veikšanai. Atliek vērot, vai līdz ar vadītāju nomaiņu plāni par elektroauto saglabāsies – iepriekš “Ferrari” vadītāji izteikušies, ka uzņēmums nekad neražos elektrisku mašīnu. Kā saka, laiks rādīs.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma